11 Kasım 2011 Cuma

Şeytanın İkizi - The Devil's Double film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjtdM-rCqxF_iGhEMl7eqrFKb3SU0zV6FahD1iGw-X2PzmwgzyUXIQ6_lAX-zUdxpNaPEtURf2cqkG_YUEucNE6qjjQYnmG5SUEdBEEyEpT37u1xTkCVQ8rvo6wpSVP5Lqib3Ik4MZ7Z40/s1600/the-devils-double-poster.jpg 
Şeytanın İkizi - The Devil's Double (Türkçe Altyazıdır.)
Filmin Yapım Yılı ve Yeri: 2011 - Belçika
Filmin Türü: Dram - Biyografi - Aksiyon
Filmin Süresi: 108 dk.
Filmin Yönetmeni: Lee Tamahori
Filmin Oyuncuları: Dominic Cooper,  Ludivine Sagnier,  Amber Rose Revah,  Rachel Fabri,  Marama Corlett,  Selva Rasalingam,  Mark Mifsud,  Akin Gazi,  Mimoun Oaïssa,  Pano Masti,  Frida Cauchi,  Raad Rawi,  Dar Salim,  Mem Ferda
Filmin Senaryosu: Latif Yahia,  Michael Thomas
Filmin Yapımcıları: Emjay Rechsteiner,  Michael John Fedun,  Paul Breuls
Filmin Konusu: Bağdat; Şan şöhretin yanı sıra onur ve haysiyetin de parayla satın alındığı şehir olarak bilinir.  Saddam Hüseyin'in sadist oğlu kendi küçük krallığı gibidir. Bu kentte çıkarlar için her türlü ahlaksızlık döner. Menfaat en üst safhalarda yer alır. Orduda subay olan Latif Yahia bir gün Saddam'ın sarayına çağrılır ve kendisine Saddam Hüseyin'in oğlunun yerine geçmesi emredilir. Latif Yahia'nın karşısında iki seçenek vardır. Ya bu teklifi kabul edecek ya da ailesiyle birlikte kendini ölüme sürükleyecek. İhanetin ve yolsuzluğun bulunduğu bu hayatta Latif Yahia hem hayatta kalma mücadelesi verecek hem de zorla içine itildiği bu görevden kurtulmaya çalışacaktır.
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videodan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
VideoBB
 

VideoZer


Videoweed

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google