27 Kasım 2011 Pazar

Daredevil film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhEHh-BU0URBa4lKWfw5UcXDQVFAnpGenW_4l6-ZvkRYntO2zX0JB1XhdARdx2CORN4lVuTTOxSvVBFlVq2WMcizBKhKOMc4Ko7Sy5jKBYAUWFr_cxUT3LN7FxrYPEGKsnHMmPcajli/s400/daredevil.jpg
Daredevil (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2003 
Filmin Yapım Yeri: ABD
Filmin Türü: Aksiyon - Macera - Fantastik - Bilim Kurgu
Filmin Süresi: 103 dk.
Filmin Yönetmeni: Mark Steven Johnson
Filmin Oyuncuları: Colin Farrell,  Ben Affleck,  Jennifer Garner,  Michael Clarke Duncan,  Joe Pantoliano,  Ellen Pompeo,  Jon Favreau,  Kevin Smith,  Erick Avari,  David Keith,  Frankie J. Allison,  Scott Terra
Filmin Senaristleri: Mark Steven Johnson
Filmin Yapımcıları: Stan Lee,  Avi Arad,  Kevin Feige,  Gary Foster
Filmin Konusu: 2003 yılında Amerika'da çekilmiş olan Daredevil isimli bu filmde; Matt Murdock günlük hayatta başarılı bir avukat olarak kanunları uygulamaktadır. Geceleri ise Daredevil kişiliğine bürünerek kanunu kendi eline almakta ve kötülere karşı savaşmaktadır. Çocukluğunda kimyasal maddelere maruz kaldığı için görme duyusunu yitirmiş, ama diğer duyuları inanılmaz bir gelişme kaydetmiştir. Şehrin en büyük çetesinin lideri olan Kingpin, önünde en büyük engel olarak gördüğü Daredevil'i ortadan kaldırmak için bıçak kullanmadaki ustalığı ile bilinen Bullseye'ı devreye sokar. Bu arada yine Kingpin'in hedeflerinden biri olan atletik Elektra ile Daredevil'ın yolları kesişir.
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videolardan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
Not(2): Ayrıca filmi Putlocker ile izlerseniz herhangi bir izleme sınırı yoktur. Hiç sıkıntı yaşamadan, modeme reset atmanıza gerek kalmadan izleyebilirsiniz.
İyi seyirler dileriz.
VideoBB
 

VideoZer (Alternatif)

Putlocker (Alternatif)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google