17 Kasım 2011 Perşembe

Ruhların Kaçışı film izle

http://3.bp.blogspot.com/_FeEm9dqk6hc/SpbtWtxEVLI/AAAAAAAABHM/X5WbHCNEiJs/s320/Spirited+Away+-+Ruhlar%C4%B1n+Ka%C3%A7%C4%B1%C5%9F%C4%B1.jpg
Ruhların Kaçışı - Spirited Away (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2001
Filmin Yapım Yeri: Japonya
Filmin Türü: Aile - Fantastik - Macera - Romantik - Animasyon - Çizgi
Filmin Süresi: 121 dk.
Filmin Yönetmeni: Hayao Miyazaki
Filmin Senaristleri: Hayao Miyazaki,  Cindy Davis Hewitt
Filmin Yapımcıları: John Lasseter,  Lori Korngiebel,  Donald W. Ernst,  Yasuyoshi Tokuma,  Toshio Suzuki
Filmin Konusu: Ruhların Kaçışı isimli bu filmde; Babasının işi nedeniyle yeni bir şehre taşınmak zorunda kalan 10 yaşındaki Chihiro isimli kız bu duruma çok üzülüyor.. Lakin bu hüzün dolu yolculuğu hiç ummadığı bir şekilde ilginç olaylarla dolu olacaktır. İlk olarak Chihiro’nun anne ve babası yemek yemek için mola verdikleri yerdeki yemekleri yiyince birden bire domuza dönüşürler. Filmin baş kahramanı Chihiro ise, anne ve babasına yardım etmek isterken ortalık hayaletlerle dolup taşacaktır. Hayatta kalmak için, malesef kendisini hayaletlerin kaldığı bu otele kabul ettirmek zorundadır. Burada hayaletlerin gizemini çözerken aynı zamanda esrarengiz Haku yu görünce ona aşık olur ve aşkın kimyasını keşfeder.
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videolardan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
VideoBB
 

VideoZer (Alternatif)


Megavideo (Alternatif)


Movshare (Alternatif)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google