11 Kasım 2011 Cuma

Hayvan Mezarlığı 2 - Pet Sematary 2 film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEimKyt__vZcx8W7IOhyphenhyphen5Zw64TDPh5OyB38X0XBeRA2WFB4nORzhYn9sVV6UQDitZyBTFtjuF77rlQWtiOS8hqKfEkaM6Ue4Pg82b2uMWvyHoI2oY53PiUZVmx7Tm_xZHvyoVj_Rc1lL-7l9/s400/petsemataryiiver.jpg
Hayvan Mezarlığı 2 Pet Sematary 2 (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı ve Yeri: 1992  -  ABD
Filmin Türü: Korku - Gerilim - Aksiyon
Filmin Süresi: 96 dk.
Filmin Yönetmeni: Mary Lambert
Filmin Oyuncuları: Edward Furlong,  Clancy Brown,  Anthony Edwards,  Darlanne Fluegel,  Wilbur Fitzgerald,  Lucius Houghton,  Lisa Waltz,  David Ratajczak,  Elizabeth Ziegler,  Reid Binion,  Len Hunt,  Jim Peck,  Jared Rushton,  Jason Mcguire,  Sarah Trigger
Filmin Senaristi: Richard Outten
Filmin Yapımcısı: Ralph S. Singleton
Filmin Konusu: Ünlü yazar Stephen King in romanından uyarlanan bu filmde; Karısının ölümünden sonra veteriner Chase, 13 yaşındaki oğlu Jeff'ide yanına alarak yeni bir hayat kurmak üzere Ludlow kentine taşınır. Komşu çocukların düşmanca tavırları üzerine Jeff, üvey babası Gus'ın korkusuyla yaşayan Drew adlı yabancı biriyle arkadaşlık kurar. Gus'ın Drew'un sevgili köpeğini vurmasının ardından çocuklar onu yakındaki bir mezarlığa gömerler. Fakat bir sorun vardır. Bu mezarlıkta cesetlerin canlandığına dair söylentiler etrafta gezinir durur. Daha sonra şeytani güçler çocukları uyarınca çocuklarda ölüleri rahat bırakmanın kendileri için daha iyi olacağını anlayacaklar.
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videodan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
VideoBB
 

VideoZer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google