19 Kasım 2011 Cumartesi

Hop Dedik: Deli Dumrul 2 film izle

Filmin Adı: Hop Dedik Deli Dumrul
Filmin Yapım Yeri: Türkiye
Filmin Türü: Komedi - Polisiye - Suç - Aksiyon - Dram
Filmin Süresi: 105 dk.
Filmin Yönetmeni: Oğuz Yalçın
Filmin Oyuncuları: Atıf Emir Benderlioğlu,  Perihan Savaş,  Ceren Şekerci,  Orhan Bıyıklı,  Ferdi Akarnur,  Bulut Aras,  Çetin Altay,  Nurhan Yılma,  Mesut Çakarlı
Filmin Senaristi: Bayram özbek
Filmin Yapımcıları: Fatih Metin,  Ali Avcı
Filmin Konusu: Deli Dumrul, İstanbul’un Kurtlar Kuşlar Alemine meydan okumuş ve oyuna getirilerek hapse  düşmüştür.  İçerde hayatının zindana döneceğini düşünürken,   ruh dünyasında derin tesirler meydana getirecek olan gönül erlerinden İhsan Bey  ile tanışır. yalana, dolana, haine, hırsıza ve de tüm kötü insanlara "Hop Dedik.!"  diyen ve karşı çıkan Deli Dumrul artık özgür kalmıştır Cezaevinden çıkmıştır. Deli Dumrul'da artık karakolda gizli polis olarak operasyonlara başlamıştır. Bir Numara Maça Beyini yakalamak için başlatılan operasyon sırasında  Başkomiser Semih  şehit edilir. Tabiki Başkomiser Semih'in nihayetinde bir kızı vardır ve bu kız artık Deli Dumrul'a emanettir. Yoğun bir mücadele ortamında kendini bulan Dumrul ile Komiser Zeynep arasında bir türlü itiraf edemedikleri zor bir aşk  başlar. Fakat kötü insanlar tarafından Deli Dumrul’un Vatan  sevdasına  sıkılan mermi,  bu kez de aşkına, sevdasına sıkılacaktır.
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videolardan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
VideoBB
 

VideoZer (Alternatif)

Movshare (Alternatif)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google