5 Kasım 2011 Cumartesi

Küçük Adam - Little Man film izle

Küçük Adam - Little Man (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı ve Yeri: 2006  -  ABD
Filmin Türü: Suç - Komedi 
Filmin Süresi: 90 dk.
Filmin Yönetmeni: Keenen Ivory Wayans
Filmin Oyuncuları: Marlon Wayans,  Shawn Wayans,  Kerry Washington,  Brittany Daniel,  Chazz Palminteri,  Tracy Morgan,  Alex Borstein,  Lochlyn Munro,  Molly Shannon,  Dave Sheridan,  Taylor Weaver,  Fred Stoller,  Luis Aguirre,  Josh Laster,  Isaiah States,  Kai Kennedy,  Linden Porco,  Samantha Laster,  David Alan Grier,  John Witherspoon,  Tyler Wallson,  Bret Irving Coppa,  Stephen Thompson,  Gabriel Pimentel
Filmin Senaryosu: Marlon Wayans,  Shawn Wayans,  Keenen Ivory Wayans
Filmin Yapımcıları: Marlon Wayans,  Shawn Wayans,  Lee Mayes,  Rick Alvarez
Filmin Konusu: Yıllardır hapis yatan ve daha sonra hapisten çıkan Calvin arkadaşıyla birlikte bir elmasın peşine düşerler. Bu elması çalmak için plan yaparlar ve daha sonra çalarlar. Ama evdeki hesap çarşıya uymaz polisler peşlerine düşer ve bunlarda kaçarlar. Daha sonra Calvin panikleyerek elması bir kadının çantasına koyar. Bu acemi ikili polisleri atlattıktan sonra çantasına elması koydukları evli çiftin peşine düşerler. Daha sonra Calvin ve arkadaşı bir plan yaparlar. Calvin bebek kılığına girer ve eve girmeye çalışır tabi bunu başarırda. Gün geçtikçe evli çift çocukları olmadığı için bunu (Calvin'i) daha çok severler. Ama Calvinin tek isteği elması almaktır.
İyi seyirler dileriz. (Sinevadi Ekibiniz)
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google