10 Kasım 2011 Perşembe

Korku Evi - Dream House film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhByoW8KtxxAPAARn2aIi_gpPjtzlhV7YZkKrDFNduveXJdRmLidEX_CDbJf5gHSKzl7K3-HYN6wQgdVW2-mzYYe2ZEX3-0ph_CsyM5DL2RXnWVW2whQV6KKf3u9YR0vCI-lw6rjGiu/s400/Dream+House.jpg
Korku Evi - Dream House (Türkçe Altyazıdır.)
Filmin Yapım Yılı ve Yeri: 2011 - ABD
Filmin Türü: Korku - Gerilim - Gizem - Dram
Filmin Süresi: 92 dk.
Filmin Yönetmeni: Jim Sheridan
Filmin Oyuncuları: Rachel Weisz,  Naomi Watts,  Daniel Craig,  Marton Csokas,  Elias Koteas,  Claire Geare,  Sarah Gadon,  Taylor Geare,  Marlee Otto,  Chris Owens,  Robert J. Tavenor,  Ryan Blakely,  Douglas Nyback,  Ali Top,  D,  Joe Pingue,  Márton Brezina,  David Huband,  Bernadette Quigley,  James Collins,  Mark Wilson
Filmin Senaryosu: David Loucka,
Filmin Yapımcısı: Ehren Kruger,  James G. Robinson,  Daniel Bobker,  David C. Robinson
Filmin Konusu: Senaryosu David Loucka tarafından yazılmış olan bu filmde; bir aile Connecticut adlı küçük bir şehre taşınıyor. Daha sonra bu şehirde çok garip şeyler olduğunu keşfederler. Zamanla ailenin babası başta olmak üzere taşındıkları yerde komşularının toplu katliam yaptılarına şahit olacaklar. Bu garip olayların ardı arkası kesilmeyecek.
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videodan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
VideoBB
 

VideoZer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google