27 Kasım 2011 Pazar

50/50 - Fifty/Fifty film izle

http://2.bp.blogspot.com/-_rzutgIh7Ts/To1p-LUbF5I/AAAAAAAABsM/tc30R6logi0/s320/50-50+Movie+Poster.jpg
50/50 - Fifty/Fifty (Türkçe Altyazılıdır.)
Filmin Yapım Yeri: ABD
Filmin Türü: Komedi - Romantik - Dram
Filmin Süresi: 99 dk.
Filmin Yönetmeni: Jonathan Levine
Filmin Oyuncuları: Anna Kendrick,  Joseph Gordon-levitt,  Bryce Dallas Howard,  Seth Rogen,  Marie Avgeropoulos,  Andrea Brooks,  Anjelica Huston,  Luisa D\'oliveira,  Jessica Parker Kennedy,  Philip Baker Hall,  Andrew Airlie,  Julia Benson,  Sugar Lyn Beard,  Lauren Miller,  Sarah Smyth,  Luisa D'oliveira
Filmin Senaristi: Will Reiser
Filmin Yapımcıları: Seth Rogen,  Nathan Kahane,  Will Reiser,  Ben Karlin,  Evan Goldberg,  Ryan Kavanaugh,  Tucker Tooley
Filmin Konusu: Amerika'da çekilmiş olan 50/50 isimli bu film gerçek bir hikayeden uyarlanmıştır.
Yirmi yedi yaşındaki bir gence konulan kanser teşhisini konu alıyor. Sonrasında tabi bu adam kanseri yenmek için elinden gelen herşeyi yapacaktır. Tabi Dram'ın yanı sıra komedi ve romantik sahnelerde elbetteki filmde bulunmaktadır.
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videolardan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
Not(2): Ayrıca filmi Movshare ile izlerseniz herhangi bir izleme sınırı yoktur. Hiç sıkıntı yaşamadan, modeme reset atmanıza gerek kalmadan izleyebilirsiniz.
İyi seyirler dileriz.
 
VideoBB
 

VideoZer (Alternatif)

Movshare (Alternatif)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google