21 Kasım 2011 Pazartesi

Şaşkın Dedektif - Blue Streak film izle

Şaşkın Dedektif - Blue Streak (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 1999
Filmin Yapım Yeri: ABD
Filmin Türü: Gerilim - Komedi - Polisiye - Aksiyon
Filmin Süresi: 93 dk.
Filmin Yönetmeni: Les Mayfield
Filmin Oyuncuları: Martin Lawrence,  Luke Wilson,  Dave Chappelle,  Nicole Parker,  Peter Greene,  Tamala Jones,  Julio Oscar Mechoso,  William Forsythe,  Richard C. Sarafian,  Saverio Guerra,  Steve Rankin,  Carmen Argenziano,  Olek Krupa,  Robert Miranda,  Graham Beckel
Filmin Senaristleri: Michael Berry,  Stephen Carpenter,  John Blumenthal
Filmin Yapımcıları: Michael Fottrell,  Peaches Davis,  Toby Jaffe
Filmin Konusu: Usta bir elmas hırsızı olan Miles, olaylı bir soygunla çaldığı elmasları o civarlardaki bir inşaatın içerisine saklar. Polis onu tutukladığında, elmasın yerini unutmamak içinde kendi kendine devamlı olarak elması sakladığı yeri tekrarlayarak aklında kalmasını sağlar. Miles, iki yıl sonra hapisten çıkar. Serbest bırakılır bırakılmaz hemen elması sakladığı yere gider. Miles oraya gider gitmez gözlerine inanamaz. Çünkü inşaat tamamlanmıştır ve Los Angeles polisinin karakolu olmuştur. Miles hiç vakit kaybetmeden çaresiz bir şekilde elması almanın yollarını arayacaktır.
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videolardan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
Not(2): Ayrıca filmi Movshare ile izlerseniz herhangi bir izleme sınırı yoktur. Hiç sıkıntı yaşamadan, modeme reset atmanıza gerek kalmadan izleyebilirsiniz.
VideoBB
 

VideoZer

Movshare

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google