26 Kasım 2011 Cumartesi

Ruhlar Kasabası - Le Village Des Ombres film izle

http://1.bp.blogspot.com/-LmoEs06yq3I/TkWs73cE_zI/AAAAAAAAAJ4/CJZ4sQvY6gg/s640/The-Village-Of-Shadows-1284172465%255B1%255D.jpg
Ruhlar Kasabası - Le Village Des Ombres (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2010
Filmin Yapım Yeri: Fransa
Filmin Türü: Korku - Gerilim - Fantastik - Gizem
Filmin Süresi: 103 dk.
Filmin Yönetmeni: Fouad Benhammou
Filmin Oyuncuları: Barbara Goenaga,  Ornella Boule,  Jochen Haegele,  Richard Darbois,  Fabrice Josso,  Pierre-marie Rochefort-schneider,  Lucia Bruxelle,  Gerard Dessalles,  Marion Valeyre,  Ariane Aggiage,  Nicolas Marie,  Axel Kiener,  Cyrille Thouvenin,  Jonathan Cohen,  Christa Theret,
Filmin Senaristleri: Fouad Benhammou,  Pascal Jaubert,  Lionel Olenga
Filmin Yapımcıları: Eric Brunswick,  Thomas Bruxelle,  Laurent Bruneteau
Filmin Konusu: Ruhlar Kasabası filminde; Bir grup arkadaş haftasonu tatili için arabayla yola koyulurlar.Ruiflac kasabası civarında arabaları bozulur ve yardım almak için kasabaya giderler.Çok ıssız bir kasaba görünümü olmasına rağmen hiç ummadıkları olaylar yaşarlar.
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videolardan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
Not(2): Ayrıca filmi Putlocker ile izlerseniz herhangi bir izleme sınırı yoktur. Hiç sıkıntı yaşamadan, modeme reset atmanıza gerek kalmadan izleyebilirsiniz.
İyi seyirler dileriz.

VideoBB
 

VideoZer (Alterratif)

Putlocker (Alternatif)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google