10 Kasım 2011 Perşembe

Maymunlar Cehennemi Başlangıç film izle

http://1.bp.blogspot.com/-RcEDBPY3z34/TjyDxmKdnOI/AAAAAAAAALc/NxJJoZmALMw/s1600/maymunlar.cehennemi.jpg
Maymunlar Cehennemi Başlangıç - Rise of the Planet of the Apes (Türkçe Altyazıdır.)
Filmin Yapım Yılı ve Yeri: 2011 - ABD
Filmin Türü: Dram - Gerilim - Macera- Bilim Kurgu - Aksiyon
Filmin Süresi: 104 dk.
Filmin Yönetmeni: Rupert Wyatt
Filmin Oyuncuları: James Franco,  Tom Felton,  Freida Pinto,  Andy Serkis,  Don Cheadle,  Brian Cox,  Chelah Horsdal,  Tyler Labine,  John Lithgow,  Sonja Bennett,  Jamie Harris,  David Oyelowo,  Richard Ridings,  ıvan Wanis-ruiz,  Luc Roderique,  Johnny Otto,  Kis Yurij,  Monica Mustelier,  Tracy Spiridakos,  Hal Myshrall,  Trevor Carroll,  Devyn Dalton,  Gordon Douglas Myren,  Mattie Hawkinson,  Ginger Ger,  Madison Bell,  Elizabeth Weinstein,  Matteo Mazziotti,  Mark Henriques,  Meredith Grantier,  Syn Narula,  Panou ,  Fernando Lara,  Christopher Gordon,  Leah Gibson,  James Pizzinato,  Evans Johnson,  Terry Notary,  Kevin O\'grady,  Robin Nielsen,  Karin Konoval,  Adrian Hough,  Jeb Beach
Filmin Senaryosu: Pierre Boulle,  Rick Jaffa,  Jamie Moss,  Amanda Silver
Filmin Yapımcıları: Peter Chernin,  Dylan Clark,  Rick Jaffa,  Thomas M. Hammel,  Amanda Silver,  Kurt Williams
Filmin Konusu: Film Maymunların zeka gelişimlerini inceleyen bir adamın yaptığı deneylerle başlıyor. Maymunlar üzerinde Alzheimer hastalığına çare bulmak için testler yapıyor fakat maymunlardan Ceaser ismindeki biri hızlı gelişim göstermeye başlıyor. Bu yüzden onu kendisiyle birlikte yaşaması ve acımasız doktarlardan korumak için evine götürüyor ve daha sonra film yerini sürükleyici sahnelere bırakıyor.
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videodan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
VideoBB
 

VideoZer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google