5 Kasım 2011 Cumartesi

Press film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEinaQnGk1xqeAt9etlLeZPiByDzkyz5TwVgyLt8lrMbMbUkrTLyC5lsI-E3Tb7K_PbmGV4l38s2DJiBchwZjnCKgakg4v0T8ta5X7-NJWaAv1EcbG0n1YfLPHs5paekic-P-bsKupl0C40/s1600/press.jpg
Filmin Yapım Yılı ve Yeri: 2010 - Türkiye
Filmin Türü: Polisiye - Politik - Gerilim - Dram
Filmin Süresi: 100 dk.
Filmin Yönetmeni: Sedat Yılmaz
Filmin Oyuncuları: Mahmut Gökgöz, Asiye Dinçsoy, Abdullah Tarhan, Hakan Karsak, Kadim Yaşar, Sezgin Cengiz
Filmin Senaryosu: Sedat Yılmaz
Filmin Yapımcısı: Sedat Yılmaz
Filmin Konusu: 1990’ların ilk yarısında, bir avuç gazeteci Diyarbakır’da yaşanan insan hakları ihlallerini dünyaya duyurmaya çalışmaktadır. 18 yaşındaki Nazım her gün gazete bürosunu açar, ortalığı temizler, gazete dağıtımıyla uğraşır. Hafız, beş köylünün kaybolması olayını araştırırken bir çetenin izlerine rastlar. Gazete bir yandan teknik olanaksızlarla uğraşmakta, bir yandan da yaptığı cesur haberler yüzünden çeşitli engelleme girişimleriyle karşılaşmaktadır. Tehditlerin ve saldırıların artmasının ardından geceleri büroda kalıp nöbet tutmaya gönüllü olan Nazım, gündüzleri de gazeteciliği öğrenmeye çalışmaktadır. Gazetenin Diyarbakır’da bayilere dağıtılmasının da engellenmesi üzerine, gazete ekibinin okurlara ulaşmak işin yepyeni yöntemler bulması gerekecektir.
İyi seyirler dileriz. (Sinevadi Ekibiniz)
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer parttan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
VideoBB
 

VideoZer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google