11 Kasım 2011 Cuma

Barbar Conan - Conan the Barbarian film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiN1-cxWI9_yfynBnNvgDFa2rBGjwCYxHFOGPfV6GtG4JxyZ2kQzwp_mHkOz7pUSljvGJjAz0xQGJbM6FRCfsMv8LV7nBBYEa0GA1ZYY_pp7HcLhWBttqtMAeI-4uuNNPBF3lFW5Jnct5eB/s1600/Conan_the_Barbarian_%25282011_film%2529.jpg
Barbar Conan - Conan the Barbarian (Türkçe Altyazılıdır.)
Filmin Yapım Yılı ve Yeri: 1982 - ABD
Filmin Türü: Fantastik - Macera - Aksiyon
Filmin Süresi: 129 dk.
Filmin Yönetmeni: John Milius
Filmin Oyuncuları: Arnold Schwarzenegger,  Max von Sydow,  Mako ,  James Earl Jones,  Sandahl Bergman,  William Smith,  Cassandra Gava,  Franco Columbu,  Gary Herman,  Leslie Foldvary,  Valerie Quennessen,  Luis Barboo,  Ben Davidson,  Gerry Lopez,  Erik Holmey
Filmin Senaryosu: Oliver Stone,  Robert E. Howard,  John Milius,  Edward Summer
Filmin Yapımcıları: Buzz Feitshans,  Raffaella De Laurentiis
Filmin Konusu: 80 yılların gözde filmlerinden biri olan Barbar Konan (Conan The Barbarian) filminde; Ailesi bir baskında öldürülen Konan gönderildiği köle kampında bir dövüş ustasından dövüş sanatlarını öğrenir ve ve bunu para kazanmak için dövüş oyunlarında kullanır. Bir kez özgürlüğünü kazandıktan sonra Konan ailesinin vahşice öldürülüşünün intikamını er geç alacaktır.
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videodan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
VideoBB

VideoZer


Movshare

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google