8 Kasım 2011 Salı

Av Partisi - The Hunting Party film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjfZNsaWeO65n0x-uLOrB63wH4_ESw0M_DUjBv0ZUqgy1_7psU3wgmO6tl2UEESXfxlGFTvc9fqvs4H2AZ8ervHtFZEvyNKP1FkH3f9wISq39F4MGqk-itAn77x3FbdqZqEo9bvKw-G3Ioq/s320/cacada-2007-poster05.jpg
Filmin Yapım Yılı ve Yeri: 2007 - ABD
Filmin Türü: Aksiyon - Komedi - Macera - Savaş - Gerilim - Politik - Dram
Filmin Süresi: 103 dk.
Filmin Yönetmeni: Richard Shepard
Filmin Oyuncuları: Richard Gere,  Diane Kruger,  Terrence Howard,  Jesse Eisenberg,  Dylan Baker,  Joy Bryant,  Mark Ivanir,  Kristina Krepela,  Lejla Hadzimuratovic,  James Brolin,  Goran Kostic,  Damir Saban,  Sanela Seferagic,  Aleksandra Grdic,  Marinko Prga
Filmin Senaryosu: Richard Shepard
Filmin Yapımcıları: Mark Johnson,  Bill Block,  Scott Kroopf
Filmin Konusu: Savaş muhabiri olan Simon Hunt ile kameraman Duck, Bosna’dan Irak’a, Somali’den El Salvador’a kadar dünyanın en tehlikeli savaş bölgelerinde görev almış olan 2 gezetecidir. Mermilerden sakınmaya çabalarken en doğru haberlere imza atmış ve çok sayıda gazetecilik ödülü kazanmışlardır. Bir Bosna köyünde görev yaptıkları o müthiş günde herşey bir anda değişir. Ulusal televizyondaki bir canlı yayın sırasında Simon’ın çöküşü başlar. Simon’ın yüksek profilli kariyeri sona ererken Duck’ın yükselişi devam eder ve ikisinin yolları ayrılır. Aradan beş yıl geçer ve savaşın bitiminin beşinci yıldönümü kutlamalarına katılmak üzere Duck yeniden Saraybosna’ya döner. Yanında çaylak gazeteci Benjamin de (Jesse Eisenberg) vardır. Simon adeta geçmişten gelen bir hayalet gibi çok özel bir fikirle boy gösterir. Dünyanın en çok aranan savaş suçlusu Fox'un nerede saklandığını bildiğine Duck’ı ikna etmeyi başarır. Yüzeysel bilgilerle donanmış olan Simon, Duck ve Benjamin, kendilerini derin düşmanlık dolu bölgelere götürecek karanlık ve tehlikeli bir misyona odaklanacaklardır.
İyi seyirler dileriz. (Sinevadi Ekibiniz)
Not:Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer parttan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
VideoBB

VideoZer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google