20 Kasım 2011 Pazar

Karanlık Saatler - The Dark Hours film izle

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEifND2knSekCC-6DHlJakvzHSFd-SJw0v-pyLHzbJvtQybLCW2zvnxO1Q4rrY-1zAzNVqXJIdHWnHIQJjNYcCbq3IU0QyNVWCYeD8sAI1wT8wHia1bj73gsBJIKvmier7tkk76JKi2IpNg/s1600/DarkHours.jpg
Karanlık Saatler - The Dark Hours (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2005
Filmin Türü: Korku - Gerilim - Bilim Kurgu
Filmin Süresi: 76 dk.
Filmin Yönetmeni: Paul Fox
Filmin Oyuncuları: Aidan Devine,  Bruce Mcfee,  Kathryn Haggis,  Jeff Seymour,  David Calderisi,  Iris Graham,  Trevor Hayes,  Gordon Currie,  Kate Greenhouse,  Dov Tiefenbach
Filmin Senaristi: Will Zmak
Filmin Yapımcısı: Brent Barclay
Filmin Konusu: "Karanlık Saatler (The Dark Hours)" filminde; Çekici bir psikiyatr olan Dr. Samantha Goodman, eşi ve kızkardeşiyle dağ evlerinde huzurlu bir haftasonu geçirmek için yola çıkar. Ancak eski bir hastasının beklenmedik ziyareti Samantha’nın planlarını alt üst eder. Hastası Harlan Pyne’ı işlediği cinsel suçlardan ötürü tedavi etmiştir. Lakin Pyne, yasadışı olduğunu düşündüğü bu tedavinin intikamını almak için geri dönmüştür bile. Samantha ve ailesini gece boyunca tuhaf psikolojik oyunlar oynamaya zorlar. Genç doktor, Pyne ve suç ortağını alt etmeye çalışırken beklenmedik sırlar da gün yüzüne çıkar. Bu korkunç gece boyunca kaçmak imkansızdır artık.
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videolardan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
Not(2): Ayrıca filmi Putlocker ile izlerseniz herhangi bir izleme sınırı yoktur. Hiç sıkıntı yaşamadan, modeme reset atmanıza gerek kalmadan izleyebilirsiniz.
VideoBB

VideoZer (Alternatif)

Putlocker (Alternatif)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google