24 Kasım 2011 Perşembe

Görünmez Güç - Opapatika film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjerlBO0Kl3jR13KrNmN11NV2jfCIjBb2DLzeUoFrAfPHpz8LHKdoG0-Bt-EddIy8nq6C54tbuoaEqtaMfLFKFqXAeDDsUb3Owg2E5iLLiPSc2cSvimlJxTJqHVhE0j-fd0-lkELqdP9DY/s400/Opapatika.jpg
Görünmez Güç - Opapatika (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2007
Filmin Yapım Yeri: Tayland
Filmin Türü: Macera - Fantastik - Aksiyon
Filmin Süresi: 110 dk.
Filmin Yönetmeni: Thanakorn Pongsuwan
Filmin Oyuncuları: Shahkrit Yamnarm,  Kemapsorn Sirisukha,  Ray MacDonald,  Pongpat Wachirabunjong,  Leo Putt,  Somchai Kemglad,  Athip Nana,  Nirut Sirichanya,
Filmin Senaristleri: Thanakorn Pongsuwan,  Yutnathorn Kaewthong
Filmin Yapımcıları: Prachya Pinkaew,  Sukanya Vongsthapat
Filmin Konusu: Opapatika isimli güç, kişiyi görünmez yapan özel ve farklı bir güçtür. Sahip olan kişi ölene kadar Opapatika gücünü kullanabilir. Opapatika gücüne sahip beş kişi, ayrıca kendilerine özgü diğer güçleri ile bir araya gelirler. Büyük bir mücadelenin merkezinde buluşmuşlardır. Bu da onların yaşamında yeni bir sayfa açacaktır.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videolardan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
İyi seyirler dileriz.
VideoBB
 

VideoZer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google