8 Kasım 2011 Salı

Kara Büyü - Drag Me To Hell film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi7iTFgOEqeZawYkyjMoUQNV5_PyW9qXwg8S-R5l8GMX-M5JOdm5PXtRjkFhK_K76I4rHhhCVLExHidhduUWjJF6LHOBfLDXwCbZK7Zccpv1OqE21ofsEdCtA7C4gM0HG7rgyHYPxzU5UI/s1600/kara-buyu.jpg
Kara Büyü - Drag Me To Hell (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı ve Yeri: 2009  -  ABD
Filmin Türü: Korku - Gerilim - Psikolojik - Fantastik
Filmin Süresi: 85 dk.
Filmin Yönetmeni: Sam Raimi
Filmin Oyuncuları: Justin Long,  Alison Lohman,  Bojana Novakovic,  Fernanda Romero,  Dileep Rao,  Reggie Lee,  Bonnie Aarons,  Adriana Barraza,  Alexi Wasser,  Joanne Baron,  David Paymer,  Lorna Raver,  Toni Wynne,  Chloe Dykstra,  Gerry Carbajal,  Tony A. Angelo,  Rina Fernandez,  Aimee Miles,  Tom Carey,  Nick Vlassopoulos,  Meyoung Laman,  Bill E. Rogers,  Kevin Foster,  Flor De Maria Chahua,  Monica Cabral,  Ruth Livier,  Jennifer C. Sparks,  Michael Peter Bolus,  Alex Veadov
Filmin Senaryosu: Sam Raimi,  Ivan Raimi
Filmin Yapımcıları: Sam Raimi,  Robert G. Tapert,  Cristen Carr Strubbe,  Grant Curtis
Filmin Konusu: Los Angeles'ta hırslı bir bankacı olan Christine Brown hem iş hem de özel yaşamında çok mutludur. Bir profesör olan erkek arkadaşı ile huzurlu bir hayat yaşayan Christine'ın rahatı gizemli bir banka müşterisi tarafından bozulur. Mrs. Ganush isimli bu tuhaf yaşlı kadın, evi için girdiği borcun tarihini uzatmak için Christine'in yardımına başvurur. Ancak Christine patronunun gözüne girebilmek için, zor durumda olan kadını reddeder. Hüsrana uğramış yaşlı kadının Christine için düşündüğü bir intikam planı vardır: Genç kadını en korkunç kara büyülerden biriyle lanetler. Christine'in hayatı peşine dolanmış kötü ruhla tam bir cehenneme dönecektir.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer parttan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
VideoBB

VideoZer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google