24 Kasım 2011 Perşembe

Godzilla film izle

http://4.bp.blogspot.com/_h0y2TDc6C5U/S86DyUWOUgI/AAAAAAAACPo/UCla_Om_U54/s1600/Godzilla+Efsaneperi.blogspot.com+%201%20.jpg#049526008139562094622
Godzilla (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 1998
Filmin Yapım Yeri: ABD
Filmin Türü: Korku - Gerilim - Fantastik - Aksiyon - Bilim Kurgu
Filmin Süresi: 139 dk.
Filmin Yönetmeni: Roland Emmerich
Filmin Oyuncuları: Jean Reno,  Matthew Broderick,  Doug Savant,  Hank Azaria,  Kevin Dunn,  Maria Pitillo,  Vicki Lewis,  Harry Shearer,  Frank Bruynbroek,  Arabella Field,  Philippe Bergeron,  Michael Lerner
Filmin Senaristleri: Roland Emmerich,  Ted Elliott,  Terry Rossio,  Dean Devlin
Filmin Yapımcıları: Roland Emmerich,  Ute Emmerich,  William Fay
Filmin Konusu: Dünyanın ve özelliklede New York'un başı derttedir. Büyük bir canavar Godzilla, Manhattan Adası'na doğru ilerlemektedir. Bir bilim adamı, bir sigorta müfettişi, bir kameraman ve muhabir onu durdurmak zorunda kalacaklardır. Onu durdurmak ve dünyayı kurtarmak için ellerinden gelen herşeyi yapmak zorundadırlar.
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videolardan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
VideoBB
 

VideoZer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google