19 Kasım 2011 Cumartesi

Çiçek Esansı Extract film izle

Çiçek Esansı: Extract (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2009
Filmin Yapım Yeri: ABD
Filmin Türü: Komedi
Filmin Süresi: 92 dk.
Filmin Yönetmeni: Mike Judge
Filmin Oyuncuları: Ben Affleck, Mila Kunis, J.K. Simmons, Jason Bateman, Dustin Milligan, David Koechner, Kristen Wiig, Clifton Collins Jr., Matt Schulze, Marshall Manesh, Beth Grant, Nick Thune, Lidia Porto, Kevin Chamberlin, Brent Briscoe
Filmin Senaristi: Mike Judge
Filmin Yapımcıları: Michael Rotenberg, Mike Judge, Gleen Lucas, John Altschuler
Filmin Konusu: Çiçek Esansı  Extract isimli bu film; Joel isimli fabrika sahibi birini konu alıyor. Joel, başındaki bu sıkıntılardan bir türlü kurtulamıyor. Bu sıkıntılardan ziyade, birde karısı onu bir jigolo ile aldatır. Joel`in filmin adındanda anlaşılacağı üzere çiçek esansı üreten bir fabrikası vardır. Şirketi yönetmek bir hayli zor olduğundan her zamanki gibi sıkıcı ve zor günler geçiriyordur. Bir de bu kadar sıkıntı yetmiyormuş gibide sıkıntılar üzerine sıkıntılar eklenmektedir. Joelin fabrikasında çalışan bir işçi ise kaza geçirmiştir ve bu nedenle Joel i suçlayacak ona tazminat davası açmıştır. Joel bu sıkıntılardan nasıl kurtulacağını düşünmektedir ne yazıkki.
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videolardan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
VideoBB 

VideoZer

Movshare

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google