13 Kasım 2011 Pazar

Apollo 18 film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhp0MRce2JJF_XNts9r8Gl_BSprR_oM1WHLkt7Ejg45m_IGuWCqm0BYQVFJgFgeh0vgRKhT9fNAoHwt7ZU_SlXcba2dxhrNRokF4qYxEQHAc9gMHQSr0Y9hfD6_sHYqfSmSXJJOS4tXZhED/s1600/apollo_18_movie_poster.jpg
Apollo 18 (Türkçe Altyazılıdır.)
Filmin Yapım Yeri: ABD
Filmin Türü: Korku - Gerilim - Bilim-Kurgu
Filmin Süresi: 83 dk.
Filmin Yönetmenleri: Gonzalo Lopez,  Trevor Caewood,  Gonzalo Lopez-Gallego
Filmin Oyuncuları: Warren Christie,  Lloyd Owen,  Erica Carroll
Filmin Senaristleri: Brian Miller,  Cory Goodman
Filmin Yapımcıları: Timur Bekmambetov,  Cody Zwieg,  Michele Wolkoff,  Shawn Williamson,  Ron Schmidt
Filmin Konusu: Apollo 18. 1970'li yıllarda aydaki çalışmalardan sonra saklanan görüntülerin gün yüzüne çıkması ile birlikte aydaki yaşam belirtileri ortaya çıkmıştır. Bunun üzerine Nasa'nın bu görüntüleri neden sakladığını araştırmak için bir grup insan olayı araştırır. Olayın hiç de sıradan olmadığı gün geçtikçe anlayacaklardır. Yani kısacası Bu evren sadece Dünyadaki varlıklardan ibaret değil. Farklı gezegenlerde farklı yaşam belirtileride vardır.
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videodan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
VideoBB
 

VideoZer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google