16 Ocak 2013 Çarşamba

Ölümcül Ayin filmini izle

Filmin Adı: Ölümcül Ayin - Rites Of Passage (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2011
Filmin Yapım Yeri: ABD
Filmin Yönetmeni: W. Peter Iliff
Filmin Türü: Gerilim
Filmin Yapımcıları: Jerry Chamales, Mark Canton, Rick Halsey, Doug Econn, David Hopwood, Jonathan Sachar, Scott Metcalfe
Filmin Senaristleri: W. Peter Iliff, Rick Halsey
Filmin Süresi: 103 dk.
Filmin Oyuncuları: Wes Bentley, Ryan Donowho, Kate Maberly, Briana Evigan, Christian Slater, Stephen Dorff
Film Hakkında: "Ölümcül Ayin (Rites Of Passage)" filmi 2011 yılında ABD'de çekilmiş olan bir gerilim filmidir. Film 103 dakikadır ve filmin yönetmenliğini W. Peter Iliff yapmıştır.
Filmin Konusu: Bir antropoloji öğrencisi antik törenler ve kutsal definler hakkında düşüncelerini paylaşır. Günün birinde sınıf arkadaşlarını ve profesörü alıp ailesinen bir zaman önce terkettiği çiftliğe götürür. Fakat antropoloji öğrencisi orada abisinin bulunduğundan habersizdir. Çünkü abisi halen orada yaşamakta ve uyuşturucuya bağımlı yaşamaktadır ve uyuşturucuyu her kullandığında ise kendini ayı adam zannetmektedir. Antropoloji öğrencisinin abisi misafirlerin hayatını orada cehenneme çevirecektir.
İyi seyirler dileriz.
NOT: Filmin fragmanı ve filmi izleme seçeneği alttadır. Dilerseniz filmi izlemeden önce fragmanı izleyip film hakkında biraz bilgi sahibi olabilirsiniz.  
Ölümcül Ayin Filminin Fragmanı


Ölümcül Ayin izle

1 yorum:

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google