3 Ocak 2013 Perşembe

Kızıl Ejder filmini izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjvBRXMfXPQmVin_cazG4Trw1rXvLeyX228uFWRihjdgy-oaa2NQb_BUdVdTzwpeWRjvgldLpOg9oiR8bFQo9Iq3QXE3GVOPojZjYFSzguPxwKWNhbeUsnQq5XRyXG6k-OHjyzeiOh1_zpH/s1600/Red-Dragon.jpg
Filmin Adı: Kızıl Ejder - Red Dragon (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2002
Filmin Yapım Yerleri: ABD - Almanya
Filmin Türü: Macera - Gerilim - Suç - Polisiye - Psikolojik
Filmin Süresi: 124 dk.
Filmin Yönetmeni: Brett Ratner
Filmin Oyuncuları: Anthony Hopkins, Ralph Fiennes, Philip Seymour Hoffman, Harvey Keitel, Mary-Louise Parker
Filmin Senaristi: Ted Tally
Filmin Yapımcıları: Dino De Laurentii, Martha De Laurentiis
Film Hakkında: Kızıl Ejder filmi 7.2 IMDB puanına sahip olan macera dolu bir polisiye filmidir. Film ABD ve Almanya'da çekilmiştir. Filmin yönetmenliğini Brett Ratner yapmıştır.
Filmin Konusu: FBI'dan erkenden emekli olan FBI ajanı, patronu tarafından bir seri cinayet vakasını çözmesi için yeniden göreve çağrılır. FBI ajanı, önce görevi kabul etmek istemese de, kurbanların fotoğraflarını görünce fikrini değiştirir. Kurbanlarının vücudunda kendine has bir diş izi bırakan ve gerçek adı Francis Dollarhyde olan bu katil, Kızıl Ejder adını kullanmaktadır. Kısa bir araştırmadan sonra, FBI ajanı katilin yeni kurbanının Reba adlı genç bir kadın olacağını düşünür ve onu bur cinayeti işlememesi için durdurmak ister ve kendi elleriyle içeriye attığı, eski düşmanı Doctor Hannibal Lecter'den yardım isteyecektir.
İyi seyirler dileriz.
NOT: Filmin fragmanı ve filmi izleme seçeneği alttadır. Dilerseniz filmi izlemeden önce fragmanı izleyip film hakkında biraz bilgi sahibi olabilirsiniz. 
Fragman


Kızıl Ejder izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google