14 Ocak 2013 Pazartesi

Vahşi Doğa filmini izle

Filmin Adı: Vahşi Doğa - The Wild (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2006
Filmin Yapım Yerleri: Kanada - ABD
Filmin Türü: Komedi - Macera - Animasyon - Aile
Filmin Süresi: 94 dk.
Filmin Yönetmeni: Steve Williams
Filmin Oyuncuları: William Shatner, James Belushi, Eddie Izzard, Kiefer Sutherland, Janeane Garofalo
Filmin Animasyon Karakterlerini Seslendirenler: William Shatner, Eddie Izzard, James Belushi, Kiefer Sutherland, Janeane Garofalo
Filmin Senaristleri: Ed Decter, John J. Strauss
Filmin Yapımcıları: Jim Burton, Beau Flynn, Clint Goldman
Film Hakkında: "Vahşi Doğa (The Wild)" filmi 2006 yılında yılında Kanada ve ABD de yapımı tamamlanmış olan bir animasyon filmidir. Film 94 dakikadır. Filmin yönetmeni Steve Williams'dır.
Filmin Konusu: Aslan Ryan daha çok küçük bir aslandır. Daha dünyaya gözlerini açtığından beri babasının yanında yaşayan ve babasınınında ona büyük bir şefkat gösterdiği bir aslandır. Ryan birgün babasına Afrika'daki vahşi doğaya gidip orayı görmek istediğini söyler. Fakat babası, aslan Ryan'a orasının çok tehlikeli bir yer olduğunu ve bu küçük haliyle orada yaşayamayacağını söyler. Herşey bu şekilde ilerlerken birgün küçük aslan Ryan trenle kaçırılır. Babası arkadaşlarınıda yanına alarak oğlunu aramaya başlar. Tabiki bununla beraber büyük bir maceraya atılırlar. Küçük aslan Ryan'ın babası güçlü sezileriyle oğlunu bulmaya ve kurtarmaya çalışacaktır.
İyi seyirler dileriz.
NOT: Filmin fragmanı ve filmi izleme seçeneği alttadır. Dilerseniz filmi izlemeden önce fragmanı izleyip film hakkında biraz bilgi sahibi olabilirsiniz.
Fragman


Vahşi Doğa izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google