14 Ocak 2013 Pazartesi

Dehşet Odası filmini izle

Filmin Adı: Dehşet Odası - Captivity (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2007
Filmin Yapım Yerleri: Rusya - ABD
Filmin Türü: Korku - Gerilim - Gizem - Suç - Dram
Filmin Süresi: 80 dk.
Filmin Yönetmeni: Roland Joffé
Filmin Oyuncuları: Anelia Dyoulgerova, Daniel Gillies, Pruitt Taylor Vince, Elisha Cuthbert, Laz Alonso
Filmin Senaristleri: Joseph Tura, Larry Cohen
Filmin Yapımcıları: Tamara Stuparich De La Barra, Stephanie Caleb, Chris Miller, Marius Vilunas, Courtney Solomon, Alla Kharebova, Valery Chumak, Leonid Minkovski, Boris Galkin, Alexandra Gurule, Sergei Konov, Jill Gatsby, James D. Deck, Mark Damon, Gary Mehlman, Joel Hatch
Film Hakkında: Dehşet Odası (Captivity) filmi, 2007 yılında ABD ve Rusya'da Roland Joffé'nin yönetmenliğinde çekilmiş olan gizem dolu bir korku gerilim filmidir.
Filmin Konusu: Ünlü bir manken hiç nedeni belirlenemeyen  bir şekilde, bir seri katil tarafından amansız bir tuzağa düşürülerek kaçırılır. Daha sonra hiç tanımadığı bir taksi şoförününde kaçırılarak hapsedildiği bir mahsene kapatılır. Artık herşey çok olumsuz olmuştur. Ünlü manken ve taksi şoförü kaçmak için ellerinden geleni yapacaklardır. Tabi kaçmaya çalışırkende birbirlerine aşık olacaklardır. Herşey esrarengiz, gizemli ve korku dolu bir hale gelmiştir.
İyi seyirler dileriz.
NOT: Filmin fragmanı ve filmi izleme seçeneği alttadır. Dilerseniz filmi izlemeden önce fragmanı izleyip film hakkında biraz bilgi sahibi olabilirsiniz.
Fragman


Dehşet Odası izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google