24 Ocak 2013 Perşembe

Lütfen Başa Sarın türkçe dublaj izle

Filmin Adı: Lütfen Başa Sarın - Be Kind Rewind (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2008
Filmin Yapım Yerleri: ABD - İngiltere
Filmin Türü: Komedi - Dram
Filmin Oyuncuları: Mos Def, Danny Glover, Jack Black, Quinton Aaron, Mia Farrow
Filmin Yönetmeni: Michel Gondry
Filmin Süresi: 102 dk.
Filmin Yapımcıları: Georges Bermann, Michel Gondry, Julie Fong
Filmin Senaristi: Michel Gondry
Film Hakkında: "Lütfen Başa Sarın (Be Kind Rewind)" filmi 2008 yılında ABD ve İngiltere'de çekilmiş olan komedi ve drama filmidir. Film 102 dakikadır ve filmin yönetmenliğini Michel Gondry yapmıştır.
Filmin Konusu: 2 arkadaş arada sırada video kiralama dükkanına gidip bir video kaset almak ister. Fakat her seferinde bir sorunla karşılaşırlar. Çünkü her gittiklerinde bir video kasetin içindeki film silinir. Buna şaşırırlar. Çünkü 2 arkadaştan biri, manyetik güçlere sahiptir ve her gittiğinde manyetik gücün yarattığı etkiyle bir video kaset siliniyordur. Bunu daha sonra farkedecektir. Dükkanın sahibi ise batacak duruma gelmiştir. O yüzden o 2 arkadaşta videoları kendileri çekmeye karar vermişlerdir. Filmleri çektikten sonra düşünülenin aksine yüksek derecede beğeni alacaklardır.
İyi seyirler dileriz.
NOT: Filmin fragmanı ve izleme seçeneği altta bulunmaktadır. Dilerseniz filmi izlemeden önce fragmanı izleyip film hakkında biraz bilgi sahibi olabilirsiniz.
Lütfen Başa Sarın Filminin Fragmanı


Lütfen Başa Sarın izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google