13 Ocak 2013 Pazar

Tom Sawyer filmini izle

Filmin Adı: Tom Sawyer (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2011
Filmin Yapım Yeri: Almanya
Filmin Türü: Macera - Aile
Filmin Süresi: 109 dk.
Filmin Yönetmeni: Hermine Huntgeburth
Filmin Oyuncuları: Heike Makatsch, Jaymes Butler, Benno Fürmann, Marvin Jaacks, Joachim Król
Filmin Senaristleri: Sascha Arango, Mark Twain, Peer Klehmet
Filmin Yapımcıları: Benjamin Herrmann, Boris Schönfelder, Cornelius Conrad, Susanne Kusche
Film Hakkında: "Tom Sawyer" filmi, Tom Sawyer isimli bir kitaptan alınmış olan macera içerikli bir filmdir. Tom Sawyer kitabının yazarı Mark Twain'dir. Hepimiz az çok bu isme aşina olmuşuzdur ve belkide küçüklüğümüzde bu kitabı okumuşuzdur.
Filmin Konusu: Tom Sawyer, yaramaz ve haylaz bir çocuktur. Öyleki yaptığı haylazlıklarıyla tüm kasaba halkını bıktırmıştır. Bu kasaba Missisipi Irmağı'na kıyısı bulunan bir kasabadır. Tom Polly adında bir teyzesinin yanında kalmaktadır. Teyzesinin kendisini çok sevdiğini sanmaktadır. O nedenlede teyzesinin kendisini ara sıra dövüp azarlamasını umursamaz. Tabi Tom'un bir üvey kardeşi vardır ve üvey kardeşi ara sıra teyzesini kışkırtıp Tom'u dövdürmek ve azarlatmak için çabalamaktadır. Bu yüzden Tom, üvey kardeşini hiç sevmemektedir. Aileleri içerisinde teyzesinin kızıda vardır. Tom, teyzesinin kızı, Marry'i çok sevmektedir.. Çünkü Marry Tom'a karşı çok iyi davranmaktadır ve ona her konuda yardımcı olmaktadır. Herşey bu şekilde devam ederken kasabaya yeni birileri taşınır. Bu taşınan aile içerisinde Tom Sawyer'in yaşlarında bir kız bulunmaktadır. Tom eski sevgilisini unutup bu kıza aşık olacaktır.
İyi seyirler dileriz.
NOT: Filmin fragmanı ve filmi izleme seçeneği alttadır. Dilerseniz filmi izlemeden önce fragmanı izleyip film hakkında biraz bilgi sahibi olabilirsiniz.
Fragman


Tom Sawyer izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google