16 Ocak 2013 Çarşamba

Fırtına Adam filmini izle

Filmin Adı: Fırtına Adam - Mr. Nice Guy (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 1997
Filmin Yapım Yeri: Hongkong - ABD - Avustralya
Filmin Türü: Komedi - Aksiyon - Suç
Filmin Süresi: 84 dk.
Filmin Yönetmeni: Sammo Hung Kam-Bo
Filmin Senaristleri:  Fibe Ma, Edward Tang
Filmin Oyuncuları: Jackie Chan, Richard Norton, Miki Lee, Karen McLymont, Gabrielle Fitzpatrick, Vince Poletto, Barry Otto, Sammo Hung Kam-Bo, Emil Chau, Joyce Godenzi, Peter Houghton, Peter Lindsay, David No, Rachel Blakely
Özgün Müzik: Clarence Hui, Peter Kam, J. Peter Robinson
Film Hakkında: "Fırtına Adam - (Mr. Nice Guy)" filmi, aksiyon dolu sahneleriyle sizleri ekrana kilitleyecek. Jackie Chan'ın başrollerde olduğu bu filmde, her zamanki gibi aksiyon ve maceranın ardı arkası kesilmiyor. Film 1997 yılında 3 farklı ülkede çekilmiştir. Filmin süresi 84 dakikadır ve filmin yönetmenliğini Sammo Hung Kam-Bo yapmıştır.
Filmin Konusu: Jackie (Jackie Chan) bir televizyon programında aşçılık yapan kendi halinde birisidir. Herşey seyrinde giderken bir kaç kötü adam, bir kaset arıyorlardır. Bu kaset onların sonu olacaktır. Onlar ise bunu önlemek için kasetin bulunduğu kişiyi yani televizyon programcısı bayanın peşine düşerler. O sırada Jackie buna tanık olur ve kadına yardım eder. Daha sonra arabayla kaçıp kurtulurlar ve Jackie'nin kasetiyle televizyon programcısı bayanın kaseti arabada karışır. Sonra Jackie herşeyden habersiz çantasını eve getirir ve evdeki küçük çocuklar oyun oynarken kaseti bulurlar ve alırlar. Televizyon programcısı kadın kaseti izlemek ister ve kasetlerin değiştiğini orada anlar. Fakat artık Jackie'ninde başı derttedir. Çünkü kötü adamlar artık Jackie'nin peşinede düşmüştür. Artık Jackie'nin tek yapacağı bu kötü adamlardan kurtulmak olacaktır.
İyi seyirler dileriz.
NOT: Filmin fragmanı ve filmi izleme seçeneği alttadır. Dilerseniz filmi izlemeden önce fragmanı izleyip film hakkında biraz bilgi sahibi olabilirsiniz.
Fırtına Adam Filminin Fragmanı


Fırtına Adam izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google