10 Ocak 2013 Perşembe

Limit Yok filmini izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgeye_a7qj1j84-S5gA_GbTOGbyx9DzHwuHiy_XdbPTfvAs6TprE0DSDJXbb_gEL9H0A7G5PReVaXVeMhH74GQrjcSroNGvfKUULe0WAoZYUDd0eexIRNdRXv1TuX5COJ0cZ2-1L4knBWwW/s1600/Limitless__DVD_2D_Eng.jpg
Filmin Adı: Limit Yok - Limitless (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2011
Filmin Yapım Yerleri: ABD - Meksika
Filmin Türü: Macera - Gerilim - Gizem - Bilim Kurgu - Psikolojik
Filmin Süresi: 105 dk
Filmin Yönetmeni: Neil Burger
Filmin Oyuncuları: Robert De Niro, Bradley Cooper, Abbie Cornish, Anna Friel, Johnny Whitworth
Filmin Senaristleri: Alan Glynn, Leslie Dixon
Filmin Yapımcıları: Bradley Cooper, Leslie Dixon, Tucker Tooley, Ricardo Del Río, Jason Felts, Adam Fields, Ryan Kavanaugh, Ken Halsband, Patrick Peach, Scott Kroopf, Patty Long
Film Hakkında: Limit Yok (Limitless) filmi 2011 yılında ABD ve Meksika'da çekilmiş olan macera ve gerilim filmidir. Filmde bilim kurguda dahil birçok türde sahne görebilirsiniz. Filmin yönetmenliğini Neil Burger yapmıştır.
Filmin Konusu: Eddie perişan halde yaşayan New York lu bir yazardır. Ancak günün birinde beyninin tüm kapasitesini kullanabileceği bir ilaçla tanışır ve hemen kullanmak ister. Bu sayede paraya, akla, çekiciliğe sahip olur. Fakat Eddie kısa bir süre sonra sonsuz güce bedelsiz sahip olunamayacağını anlar.
İyi seyirler dileriz.
Limit Yok izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google