23 Ocak 2013 Çarşamba

Dolly Partonun Annem Olduğu Sene filmini izle

Filmin Adı: Dolly Partonun Annem Olduğu Sene - The Year Dolly Parton Was My Mom (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2011
Filmin Yapım Yeri: Kanada
Filmin Yönetmeni: Tara Johns
Filmin Süresi: 1 saat 34 dakika
Filmin Türü: Komedi - Drama
Filmin Yapımcısı: Barbara Shrier
Filmin Oyuncuları: Julia Stone, Macha Grenon, Gil Bellows, Chantele Francis, Rebecca Croll
Filmin Senaristi: Tara Johns
Film Hakkında: "Dolly Partonun Annem Olduğu Sene (The Year Dolly Parton Was My Mom)" filmi, 2011 yılında Kanada'da çekilmiş olan komedi ve drama filmidir. Film, 1 saat 34 dakikadır ve filmin yönetmenliğini Tara Johns yapmıştır.
Filmin Konusu: O bütün gerçekleri öğrendiğinde hayatındaki herşey alt üst olmuştur. Evet, Elizabeth Alison isimli küçük bir ergen kızdan bahsediyoruz. Elizabeth Alison okulda, kan grubunun test edilmesi üzerine okulda bir formül öğrenir. Daha sonra şu an ki annesinin ve babasının kan gruplarını öğrenir ve kendi kan grubuyla kıyasladığında onların kızı olmadığı kanaatine varır. Onun tek bir hedefi vardır. Aktrist olan Dolly Parton'un annesi olduğuna inanır ve onun peşinden gider. Tabi annesi olarak kabul etmediği anneside, Elizabeth'in peşinden gider. Bakalım Elizabeth Alison gerçekleri bir sır perdesi gibi aralayıp doğru sonuca ulaşabilecek mi?
İyi seyirler dileriz.
NOT: Filmin fragmanı ve izleme seçeneği altta bulunmaktadır. Dilerseniz filmi izlemeden önce fragmanı izleyip film hakkında biraz bilgi sahibi olabilirsiniz.
Dolly Partonun Annem Olduğu Sene Filminin Fragmanı


Dolly Partonun Annem Olduğu Sene izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google