15 Ocak 2013 Salı

Gününü Göreceksin filmini izle

Filmin Adı: Gününü Göreceksin - Payback (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 1999
Filmin Yapım Yeri: ABD
Filmin Türü: Gerilim - Suç - Aksiyon
Filmin Süresi: 90 dk.
Filmin Yönetmenleri: John Myhre, Brian Helgeland
Filmin Oyuncuları: Deborah Kara Unger, Maria Bello, Mel Gibson, Kris Kristofferson, Lucy Liu
Filmin Senaristleri: Terry Hayes, Brian Helgeland
Filmin Yapımcısı: Bruce Davey
Film Hakkında: "Gününü Göreceksin" filmi 1999 yılında ABD de çekilmiş olan aksiyon ve gerilim türleriyle hoş bir filmdir. Mel Gibson başroldedir. Film 90 dakikadır ve yönetmenliğini John Myhre ve Brian Helgeland yapmıştır.
Filmin Konusu: Yaşanılan bu kentte herkes kötülük peşindedir. Katillerin dolup taştığı bu kentte 2 isim vardır. Biri Porter, diğeri ise Val'dir. Kanuna aykırı işlerle uğraşan bu 2 kişi paranın kokusunu almışlardır. Büyük bir soygun yapacaklardır. Sonrasında o şekilde olmuştur. Soygunu yapmışlardır. Fakat iş onların istediği gibi gitmemiştir. Sıra parayı bölüştürmeye gelince Val, parayı bölüştürmemek ister ve büyük hatalar yapar. Daha sonra Val'in patronu, Porter'in öldürülmesini ister. Fakat intikam soğuk yenen bir yemektir ve hiç kuşkusuz kaçınılmaz olacaktır.
İyi seyirler dileriz.
NOT: Filmin fragmanı ve filmi izleme seçeneği alttadır. Dilerseniz filmi izlemeden önce fragmanı izleyip film hakkında biraz bilgi sahibi olabilirsiniz.
Fragman


Gününü Göreceksin izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google