28 Ocak 2013 Pazartesi

Affedilmeyen cüneyt arkın filmleri izle

Filmin Adı: Affedilmeyen
Filmin Yapım Yılı: 1966
Filmin Yapım Yeri: Türkiye
Filmin Süresi: 1 saat 36 dakika
Filmin Türü: Romantik - Dram
Filmin Yönetmeni: Türker İnanoğlu
Filmin Oyuncuları: Filiz Akın, Cüneyt Arkın, Serdar Gökhan, Mümtaz Ener, Yılmaz Köksal
Filmin Senaristileri: Fuat Özlüer, Safa Önal
Filmin Yapımcısı: Türker İnanoğlu 
Film Hakkında: "Affedilmeyen" filmi, 1966 yılında Cüneyt Arkın ve Filiz Akın'ın başrollerini paylaştığı bir romantik drama filmidir. Film 1 saat 36 dakikadır ve filmin yönetmenliğini Türker İnanoğlu yapmıştır.
Filmin Konusu: Genç bir bayan amcasıyla birlikte yaşamaktadır. Herşey güzel giderken eski zamanlarda amcasına kötülüğü dokunan amcasının yiğeni gelip dayısından özür diler. Genç bayanın amcası ise bu özrü kabul eder. Ama o genç bayanın amcasının yiğeninin tek amacı para olmuştur. Gözünü paradan başka hiç birşey görmüyordur. Birgün genç bayan arkadaşlarıyla birlikte bir pavyona gider. Orada piyano çalan bir piyanist görür ve etkilenir ondan ders almak ister. Tabi bu vazgeçilmez bir aşkın habercisidir. Genç bayan ve genç piyanist zamanla birbirlerine aşık olacaklardır. Fakat genç bayanın amcasının paragöz yiğeni bu olayı fırsat bilir ve hemen dayısına haber eder. Genç bayanın amcası ise böyle birşeyin olacağına olanak vermez. Ama onlar birbirlerini çok severler ve ayrılmak istemezler. Daha sonra ise aralarında bir nişan yaparlar. Fakat onların bu mutluluğunu ise genç bayanın amcasının yiğeni sonlandıracaktır. Çünkü birgün amcasının yiğeni genç bayanın içkisine ilaç atacaktır ve genç bayana tecavüz edecektir. Genç bayanda bunun verdiği utançla sevdiği piyanistten ayrılmak zorunda kalacaktır.
İyi seyirler dileriz.
film izle
Affedilmeyen izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google