15 Ocak 2013 Salı

Hayalet Sürücü 2 İntikam Ateşi filmini izle

Filmin Adı: Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi - Ghost Rider: Spirit of Vengeance (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2011
Filmin Yapım Yerleri: Türkiye - ABD - Romanya
Filmin Türü: Gerilim - Gizem - Macera - Fantastik - Aksiyon - Bilim Kurgu - 3 Boyutlu
Filmin Süresi: 95 dakika
Filmin Oyuncuları: Idris Elba, Violante Placido, Nicolas Cage, Anthony Head, Christopher Lambert
Filmin Yönetmenleri: Mark Neveldine, Brian Taylor
Filmin Senaristleri: Scott M. Gimple, David S. Goyer, Seth Hoffman
Filmin Yapımcıları: E. Bennett Walsh, Steven Paul, Michael De Luca, David S. Goyer, Stan Lee, Avi Arad, Brian Taylor, Gary Foster, Ashok Amritraj, Manu Gargi, Stefan Brunner, Gary Goetzman
Film Hakkında: Hayalet Sürücü 2 filmi, ilk filminde herkesin beğenerek izlediği bir film olabilmişti. Şimdi ise 2011 yılında Türkiye, Romanya ve ABD de çekilmiş olan Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi filmiyle karşımıza geliyor. Film 95 dakikadır ve filmin yönetmenliğini Mark Neveldine ve Brian Taylor yapmıştır.
Filmin Konusu: "Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi (Ghost Rider: Spirit of Vengeance)" filminde; Johnny, motorsikletle müthiş gösteriler yapan başarılı bir motorsiklet sürücüsüdür. Ama yıllar önce başından büyük bir olay geçmiştir ve bu olay onun hayatını korkunç derecede etkilemiştir. Başından geçen bu büyük olay ise şöyledir. Yıllar öncesinde ölmek üzere olan babasını ve çocukluktan beri sevdiği sevgilisini kurtarmak için şeytanla, onun itaatlerine uymak üzere bir anlaşma yapar. Bu anlaşma ise şöyledir. Gündüz kendi halinde yine doğal yaşantısını sürdürecektir. Gece ise şeytanın itaatlerine uyup, şeytanın emirlerini yerine getirecektir. Johnny ise artık eski yaşantısına geri dönüp insanlara yardım etmek için büyük bir mücadele verecektir.
İyi seyirler dileriz.
NOT: Filmin fragmanı ve filmi izleme seçeneği alttadır. Dilerseniz filmi izlemeden önce fragmanı izleyip film hakkında biraz bilgi sahibi olabilirsiniz.
Hayalet Sürücü 2 İntikam Ateşi Filminin Fragmanı

Hayalet Sürücü 2 izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google