14 Ocak 2013 Pazartesi

Pi´nin Yaşamı filmini izle

Filmin Adı: Pi´nin Yaşamı - Life of Pi (Türkçe Altyazılıdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2012
Filmin Yapım Yeri: ABD
Filmin Türü: Dram - Aksiyon - Macera
Filmin Süresi: 124 dk.
Filmin Yönetmeni: Ang Lee
Filmin Oyuncuları: Tabu, Andrea Di Stefano, Gerard Depardieu, Irrfan Khan, Suraj Sharma
Filmin Senaristleri: David Magee, Yann Martel
Filmin Yapımcıları: Gil Netter, William M. Connor, Tabrez Noorani, David Womark
Film Hakkında: Pi'nin Yaşamı filmi, 2012 yılında ABD'de çekilmiş olan drama dolu aksiyon ve macera filmidir. Film aynı zamanda 8.4 lük IMDB puanına sahip olmakla birlikte izleyenleride kendine hayran bırakan bir yapıt olmayı başarmıştır. Filmin yönetmenliğini Ang Lee yapmıştır.
Filmin Konusu: "Pi´nin Yaşamı (Life of Pi)" filminde; Pi isimli bir çocuk ve onun başından geçen maceralar ve yaşadığı yerdeki zorluklar anlatılıyor. Pi, hayvanat bahçesinden alınan hayvanlarında içinde bulunduğu gemide yolculuk yaparken aniden sebebi belirlenemeyen bir şekilde gemi kazaya maruz kalır ve batar. İşin en önemli yanı ise Pi ile bir sırtlan, kırık bacaklı bir zebra, bir bengal kaplanı ve bir orangutan ile beraber hayatta kalırlar. Daha sonrasında filmde, Pi'nin maceraları ve akıl almaz serüvenleri devam etmektedir.
İyi seyirler dileriz.
NOT: Filmin fragmanı ve filmi izleme seçeneği alttadır. Dilerseniz filmi izlemeden önce fragmanı izleyip film hakkında biraz bilgi sahibi olabilirsiniz.
Fragman


Pi´nin Yaşamı izle


Alternatif İzleme Seçeneği

   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google