18 Ocak 2013 Cuma

Adını Anmayacağım cüneyt arkın filmleri izle

Filmin Adı: Adını Anmayacağım
Filmin Yapım Yılı: 1971
Filmin Yapım Yeri: Türkiye
Filmin Türü: Romantik - Dram - Aile
Filmin Süresi: 90 dk.
Filmin Yönetmeni: Orhan Elmas
Filmin Oyuncuları: Nubar Terziyan, Hülya Koçyiğit, Cüneyt Arkın, Cihangir Gaffari, Fatma Karanfil,
Filmin Senaristi: Fuat Özlüer
Filmin Yapımcısı: Türker İnanoğlu
Film Hakkında: "Adını Anmayacağım" filmi yeşilçam filmleri arasında yer alan başrollerinde Cüneyt Arkın ve Hülya Koçyiğit'in bulunduğu değerli filmlerden biridir. Film 90 dakika olup, filmin yönetmenliğini Orhan Elmas yapmıştır.
Filmin Konusu: Gül, ünlü ve tanınmış bir şarkıcıdır. Engin ise, hukuk okuyan ve askerlik yapan bir subaydır. Günün birinde Engin, Gül'e evlenme teklif eder ve "benim evleneceğim kadını benden başkasının görmesini istemem" der. Gül sahne hayatını bir daha dönmemek üzere bırakır. Engin ile birlikte mutlu bir yuva kurarlar. Ama onları bir talihsizlik bekler ve onlar bu talihsizlikten habersizdirler. Çünkü Kore Savaşı başlamıştır. Engin Kore Savaşı'na gider. O sırada Gül bir bebek dünyaya getirir. Gül'ün ve Engin'in bir kızı olmuştur. Engin'den haber alınamaz. Sonra eve Engin öldü diye acı bir haber gelir. Günler gelir geçer. Günün birinde Gül'ün eskiden şarkı söylediği zamanlarda arkasında keman çalan bir kemancı Gül'ü tekrar bulur ve sahneye dönmesini ister. Gül çaresiz bir şekilde kabul eder. Gül bu acıya dayanamaz ve her gece alkol kullanır. Gül'ün kemancısı Cemal gülün içkisine ilaç atıp onunla birlikte olmak ister. Gül, Cemal'in evinden ilk fırsatta kaçar ve kaçarken öldü sandığı Engin'i görür. Engin ile Gül kavuşurlar fakat Cemal onların bu saadetine engel olacaktır.
İyi seyirler dileriz.
Adını Anmayacağım izle

1 yorum:

  1. Bu filmi her izleyişimde nedense hüzünleniyorum. Bilmiyorum neden böyle oluyor anlamış değilim. Geçmeşteki yeşilçam filmlerine bakıyorum, birde şimdi çekilen filmlere bakıyorum. Yani şu an çekilen filmler yeşilçam filmleriyle kıyaslandığında hakikaten fark ortaya çıkıyor. Şu an ki filmlerden pek haz alamıyorum. Yeşilçam bir başkaydı.
    Keşke öyle filmleri bir daha görebilseydik diyorum.
    Teşekkür ederim sağolun

    YanıtlaSil

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google