4 Ocak 2013 Cuma

Ölüm Çıkmazı filmini izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhEqbsR6DN32u6DCtV0hKR53ncUpotxWbwdCvZrwlCdYQ3oGFZPERSOXy50fWdB0BATJAnC5t06nAxcF44fBLTuDLq5qFiqYB0iTzRZCLRsqWOvPPq3ejTCG_cu4efoMY4fNFcIaY5UW_Q/s1600/see_no_evil.jpg
Filmin Adı: Ölüm Çıkmazı - See No Evil (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2006
Filmin Yapım Yeri: ABD
Filmin Türü: Korku - Gerilim - Fantastik
Filmin Süresi: 84 dk.
Filmin Yönetmeni: Gregory Dark
Filmin Oyuncuları: Rachael Taylor, Craig Horner, Glenn Jacobs, Samantha Noble, Christina Vidal
Filmin Senaristi: Dan Madigan
Filmin Yapımcıları: Vince McMahon, Jed Blaugrund, Sharlotte Blake, John Sacchi, Joel Simon, Jason Constantine, Richard Clendinnen, Matt Carroll
Film Hakkında: Ölüm Çıkmazı filmi 2006 yılında ABD de çekilmiş olan bir korku gerilim filmidir. Film 84 dakikadır. Filmin yönetmenliğini Gregory Dark yapmıştır.
Filmin Konusu: Sekiz kişilik bir mahkum topluluğu eski bir hotelin yapım ve onarımı için görevlendirilirler. Fakat orada yabancılara düşman olan vahşi bir seri katilin olduğundan habersizdirler. İçlerinden bir bayan mahkumun nedeni belirlenemeyen bir şekilde kaybolması üzerine diğer mahkumlar büyük bir uğraş gösterecek ve vahşete göğüs gereceklerdir.
İyi seyirler dileriz...
NOT: Filmin fragmanı ve filmi izleme seçeneği alttadır. Dilerseniz filmi izlemeden önce fragmanı izleyip film hakkında biraz bilgi sahibi olabilirsiniz. 
Fragman


Ölüm Çıkmazı izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google