26 Ocak 2013 Cumartesi

Büyük Patron bruce lee filmleri izle

Filmin Adı: Büyük Patron - Big Boss (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 1971
Filmin Yapım Yeri: HongKong
Filmin Türü: Gerilim - Aksiyon - Macera - Dram - Suç
Filmin Yönetmeni: Chia-hsiang Wu, Wei Lo
Filmin Süresi: 1 saat 40 dakika
Filmin Yapımcıları: Liang Hua Liu, Raymond Chow
Filmin Senaristleri: Wei Lo, Bruce Lee
Filmin Oyuncuları: Bruce Lee, Maria Yi, Billy Chan, Ching-ying Lam, Nora Miao
Film Hakkında: "Büyük Patron (Big Boss)" filmi, 1971 yılında HongKong'da çekilmiş olan aksiyon ve macera dolu bir Bruce Lee filmidir. Film 1 saat 40 dakikadır ve filmin yönetmenliğini Chia-hsiang Wu ve Wei Lo isimli yönetmenler yapmıştır.
Filmin Konusu: Cheng Chao-an (Bruce Lee) artık bir daha dövüşmemek için büyük yemin etmiştir ve bu yüzden amcasına söz verip kuzenlerinin yanına gitmiştir. Daha sonra onların çalıştığı buz fabrikasında işe başlamıştır. Fakat bu buz fabrikası göründüğü gibi değildir. Buzların içerisine uyuşturucu saklayıp gizlice uyuşturucu ticareti yapıyorlardır. İleriki günlerde Cheng Chao-an'ın kuzenleri fabrikanın patronuyla sırasıyla görüşmeye gidiyorlar ve esrarengiz bir şekilde kayboluyorlardı. Bruce Lee bu esrarengiz olayı çözmek için yola koyulacaktır ve gerçeği er geç öğrenecektir. Bu gerçek ise şudur. Patron sırasıyla bu kuzenleri öldürecektir. Artık Cheng Chao-an yeminini bozmuştur ve patronu adamlarını tek tek öldürecektir.
film izle
İyi seyirler dileriz.
Büyük Patron izle

1 yorum:

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google