13 Ocak 2013 Pazar

Zincirsiz filmini izle

Filmin Adı: Zincirsiz - Django Unchained (Türkçe Altyazılıdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2012
Filmin Yapım Yeri: ABD
Filmin Türü: Western - Aksiyon - Suç  - Dram
Filmin Süresi: 165 dk.
Filmin Yönetmeni: Quentin Tarantino
Filmin Oyuncuları: Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx, Jonah Hill, Samuel Jackson
Filmin Senaristi: Quentin Tarantino
Filmin Yapımcıları: Stacey Sher, Harvey Weinstein, Lawrence Bender, Pilar Savone, Bob Weinstein, Reginald Hudlin, Michael Shamberg, James Skotchdopole
Film Hakkında: Zincirsiz (Django Unchained) filmi, 2012 yılında ABD'de, Quentin Tarantino yönetmenliğinde çekilmiş olan 165 dakikalık aksiyon dolu bir western filmidir.
Filmin Konusu: Zincirsiz (Django Unchained) filmi, Amerikan iç savaşını konu alıyor. Filmde, eziyet ve işkence çeken bir köle ile Alman bir avcının yüzleşmesi anlatılıyor.
Brittle kardeşlerin cinayetiyle suçlanan Django'u özgürlüğüne kavuşturmak sadece Alman avcıya bağlıdır Onu sadece o kurtarabilir. Zira Alman avcı özgürlüğüne karşılık, Django'dan zorlu bir görev ister. Görevi başarıyla tamamlayan ve özgürlüğüne kavuşan Django yinede Alman Avcı'nın yanından ayrılmaz. Onun yanında kalmaya devam eder. Onun bir sonraki hedefi ise Broomhilda'yı bulup köle tüccarlarının elinden kurtarmak olacaktır.
İyi seyirler dileriz.
NOT: Filmin fragmanı ve filmi izleme seçeneği alttadır. Dilerseniz filmi izlemeden önce fragmanı izleyip film hakkında biraz bilgi sahibi olabilirsiniz.
Film 4 kısımdan oluşmaktadır.
Fragman


Zincirsiz izle
1. Kısım


2. Kısım


3. Kısım


4. Kısım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google