6 Aralık 2011 Salı

Yüz Yüze - Face Off film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjHPTDMtFtP80-WQaEqYUq5U9QLCzzQZZ_6USqyGPQRevGmF_zwYshBT6Zx2D_kb6KfIsaXOfutDXrrcc_IhfJS5eMOE3Y27ovthT12QoKJu7qT2v8aI1D4S72xrYTCH8kHMCMRd8oHeGk6/s1600/Face%2520Off.jpg
Yüz Yüze - Face/Off (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 1997
Filmin Yapım Yeri: ABD
Filmin Türü: Aksiyon - Dram - Romantik - Gerilim - Suç - Bilim Kurgu
Filmin Süresi: 138 dk.
Filmin Yönetmeni: John Woo
Filmin Oyuncuları: Nicolas Cage,  John Travolta,  Gina Gershon,  Dominique Swain,  James Denton,  Joan Allen,  Alessandro Nivola,  Robert Wisdom,  Nick Cassavetes,  Colm Feore,  John Carroll Lynch,  CCH Pounder,  Matt Ross,  Chic Daniel,  Tom Reynolds,  Mike Werb,  Harve Presnell,  Margaret Cho
Filmin Senaristleri: Mike Werb,  Michael Colleary
Filmin Yapımcıları: Michael Douglas,  Barrie M. Osborne,  Terence Chang,  Christopher Godsick,  David Permut
Filmin Konusu: Yüz Yüze (Face/Off) isimli bu filmde, FBI ajanı Sean, sadist bir terörist olan Castor Troy'un Los Angeles'ta sakladığı biyolojik silahın peşine düşer. Archer, oğlunun ölümünden sorumlu tuttuğu Troy'u ele geçirir ve onun yüzünü alarak terör çetesinin içine girmeyi planlar. Ancak öldüğünü sandığı Troy komadan çıkarak Archer'ın labaratuvarda bıraktığı yüzü ameliyatla kendine taktıracaktır. Archer, teröristlerin arasında kalırken, Troy da Archer'ın ailesinin içine sızmaya çalışır.
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videolardan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
Not(2): Ayrıca filmi Movshare ile izlerseniz herhangi bir izleme sınırı yoktur. Hiç sıkıntı yaşamadan, modeme reset atmanıza gerek kalmadan izleyebilirsiniz.
VideoBB

VideoZer

Movshare

1 yorum:

  1. guzel film gercekten tsk ederiz tamda film izlemeye değer bir yapım kolay gelsin.

    YanıtlaSil

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google