19 Aralık 2011 Pazartesi

Jesse Stone: Innocents Lost film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjiSnPyp6QFlNT2P96mqvoR2fL2kG3Fe59Clzslbq9zfAp5fpiymmazRMhL9XPcPT6G2a9Gep5mBRBhumCuc_HS5Lut-1YZFTvbmYv6_LfjLXxxNiSeqHMyrjRCKg3YAsvoBziMOQWC6SjW/s640/1.jpg
Jesse Stone: Innocents Lost (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yeri: Amerika
Filmin Türü: Suç
Filmin Süresi: 90 dk.
Filmin Yönetmeni: Robert Harmon
Filmin Oyuncuları: Tom Selleck,  Kerri Smith,  Joe The Dog,  Benjamin Charles Watson,  Rae Ritke
Fİlmin Senaristleri: Tom Selleck,  Michael Brandman
Filmin Yapımcıları: Tom Selleck,  Cheryl R. Stein,  Michael Brandman,  Robert Harmon
Film Hakkında: Jesse Stone: Kayıp Masumlar (Jesse Stone: Innocents) filmi Robert B. Parkers'in Jesse Stone kitaplarındaki karakterlere dayanıyor. Robert Harmon yönetmenliğinde çekilmiştir. Filmin türündende anlaşılacağı üzere işlenen suçların sır perdesi aralanıyor.
Filmin Konusu: Emekli bir polis olan Jesse, çok yakın bir dostunun neden öldürüldüğünü, kimler tarafından öldürüldüğünü araştırır. Elinden gelen herşeyi yapmaya başlar.
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videolardan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
Not(2): Ayrıca filmi Putlocker ile izlerseniz herhangi bir izleme sınırı yoktur. Hiç sıkıntı yaşamadan, modeme reset atmanıza gerek kalmadan izleyebilirsiniz.
VideoBB
 
 
VideoZer (Alternatiftir)

Putlocker (Alternatiftir)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google