23 Aralık 2011 Cuma

12 Noel Adamı - 12 Men of Chtistmas film izle

12+Men+of+Christmas+DVD.jpg (500×682)
12 Noel Adamı - 12 Men of Chtistmas (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2009
Filmin Yapım Yeri: ABD
Filmin Türü: Romantik - Komedi
Filmin Süresi: 95 dk.
Filmin Yönetmeni: Arlene Sanford
Fİlmin Oyuncuları: Kristin Chenoweth,  Anna Chlumsky,  Aaron Abrams,  Jessie Pavelka,  Stacey Zurburg,  Josh Hopkins,  Stephan Dubeau,  Paul Christie,  Erin Dilly,  Brendan Hunter,  Skerivet Daramola,  Vanessa Holmes,  Monice Peter,  Matt Embry,  Mark Bellamy,  Paul Constable,  Lynley Hall,  Ryan Northcott,  Marianne Muellerleile,  Jefferson Brown,  Stephen Huszar,  Peter Mooney,  Chantal Perron,  Frank Chiesurin,  Carrie Colak,  Joe Norman Shaw,  Heather Hanson,  Craig Eldridge
Filmin Senaristi: Jon Maas
Filmin Yapımcısı: Greg Copeland
Film Hakkında: Yılbaşının yaklaştığı bu günlerde böyle bir film izlemenin anlamlı olacağını düşündük. Güzel bir romantik komedi filmi.
Filmin Konusu: Bir kadın, kocası tarafından aldatılınca kendini çok yalnız hisseder. Daha sonra ne yapacağım diye düşünürken aklına bir noel takvimi yapmak gelir. Bu takvimde her yılı temsil eden yakışıklı erkeklerin listesini ekler ve tabi kendini hayır işlerine adar...
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videolardan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
Not(2): Ayrıca filmi Putlocker ile izlerseniz herhangi bir izleme sınırı yoktur. Hiç sıkıntı yaşamadan, modeme reset atmanıza gerek kalmadan izleyebilirsiniz.

VideoBB

VideoZer (Alternatiftir.)

Puclocker (Alternatiftir.)

1 yorum:

  1. Bir adam karısı tarafından aldatılınca
    hatalı yazılmış
    filmin konusu
    bir kadın kocası tarafından aldatılınca

    YanıtlaSil

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google