18 Aralık 2011 Pazar

Silahsız - Gunless film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjOt7wddvycExzRSbNRXKkGmw1FkMFeS7zCtxuJI3uYO1p51NJoYCDKgAXv0d6eXZwDIr5DyXAFu6Z-lPWQun7tseQgVUS7yOq7oRaTC3YG5AZKgK-Gw88OUBCxrWAdUgJ-UYvfj_hsHA5B/s1600/Gunless+%25282010%2529.jpg
Silahsız - Gunless (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2010
Filmin Yapım Yeri: Kanada
Filmin Türü: Komedi - Dram - Western - Aksiyon
Filmin Süresi: 89 dk.
Filmin Yönetmeni: William Phillips
Filmin Oyuncuları: Sienna Guillory,  Dustin Milligan,  Graham Greene,  Callum Keith Rennie,  Michael Eklund,  Tyler Mane,  Paul Gross,  Bronwen Smith,  Shawn Campbell,  Melody Barbara-jean Choi,  Raymond Yu,  Aieisha Li,  Dean Hinchey,  Glynis Davies,  Donavon Stinson,  Jody Racicot,  Teach Grant,  Alex Zahara
Filmin Senaristi: William Phillips
Filmin Yapımcıları: Stephen Hegyes,  Niv Fichman,  Shawn Williamson
Film Hakkında: Silahsız (Gunless) 2010 yılında Kanada'da çekilmiş olan aksiyon, dram ve komedi içeren western tarzında bir filmdir.
Filmin Konusu: Silahsız (Gunless) filminde; Çok ileri derecede bir Amerikan vahşi batı silahşörü olan Jack, Kanada’nın bir kasabasında yaralı olarak bulunan ve 7 adamın öldürülmesi suçuyla itham edilen Montana ile karşılaşır. İlerleyen zaman içinde Montana’nın asıl isminin Sean olduğu ve on bir kişiyi öldürmekle suçlanan birisi olduğu ortaya çıkar. O andan sonra efsane silahşör Jack için silahşörlüğünü gösterme zamanı gelmiştir.
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videolardan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
Not(2): Ayrıca filmi Movshare ile izlerseniz herhangi bir izleme sınırı yoktur. Hiç sıkıntı yaşamadan, modeme reset atmanıza gerek kalmadan izleyebilirsiniz.
VideoBB
 

VideoZer (Alternatiftir)

Movshare (Alternatiftir)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google