10 Aralık 2011 Cumartesi

Kanlı Bitki - Mandrake film izle

Kanlı Bitki - Mandrake (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yeri: ABD
Filmin Türü: Korku - Gerilim - Fantastik - Macera
Filmin Süresi: 89 dk.
Filmin Yönetmeni: Tripp Reed
Filmin Oyuncuları: Betsy Russell,  Jon Mack,  Benito Martinez,  Max Martini,  Wanetah Walmsley,  Rick Lacour,  Alan Eaglewolf Bryant,  Diego J. Martinez,  Tavaris James Durell,  Nedal Yousef,  Alex Livinalli,  Monica Peña,  Wayne Pére,  Sam Medina,  Freddie Joe Farnsworth,  J. LaRose,  Nick Gomez,  Marcus Deanda,
Filmin Senaristi: David Ray
Filmin Yapımcıları: Andrew Stevens,  Nathan Ross,  William B. Steakley
Film Hakkında: Öncelikle gerçekten izlenilmesi gereken korku ve gerilim dolu ayrıca maceranında hız kesmediği bir yapıt. Gerçekten izlenilmesi gereken vaktinizi güzel bir şekilde geçirmenizi sağlayacak sürükleyici bir filmdir.
Filmin Konusu: Kanlı Bitki (Mandrake) filminde; Uzun yıllardır yatan bitki ve hayvan karışımı bir yaratık bir grup araştırmacı genç tarafından uyandırılır. Artık tek çare o yaratığı durdurmak olacaktır.
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videolardan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
Not(2): Ayrıca filmi Movshare ile izlerseniz herhangi bir izleme sınırı yoktur. Hiç sıkıntı yaşamadan, modeme reset atmanıza gerek kalmadan izleyebilirsiniz.
VideoBB
 

VideoZer (Alternatif)

Movshare (Alternatif)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google