10 Aralık 2011 Cumartesi

Usta film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjphfju34xTrf-saZ4LEGNyuGp0p5oASG31qdaLpdygHH8svtnyoQX1im3NKx07IOD279Pl1T41x_M2yR_BsvQGquVB3CHoRwd3zyU5an2Shk8LxUrrIirFOYRTHpqwlMqI761QUpNZfts/s1600/123.jpg
Filmin Adı: Usta
Filmin Yapım Yeri: 2008
Filmin Yapım Yeri: Türkiye
Filmin Türü: Dram
Filmin Süresi: 120 dk.
FilminYönetmeni: Bahadır Karataş
Filmin Oyuncuları: Yetkin Dikinciler,  Şevket Çoruh,  Hasibe Eren,  Fadik Sevin Atasoy,  Ayten Uncuoğlu,  Müşfik Kenter,  Emre Karayel,  Ahmet Saraçoğlu,  Cihat Tamer,  Baran Akbulut,  Tomris İncer,  Atilla Yiğit,  Tayfun Sav,  Ozan Uygun,  Ayşe Selen,  Aslı özmel,  Nalan Yavuz,  İnci Ültay
Filmin Senaristleri: Bahadır Karataş,  Ayfer Tunç
Filmin Yapımcıları: Mete Ozok,  Cenk Varcan
Filmin Konusu: Usta filmi çağdaş uygarlık düzeyinden ayrılmak istemeyen daima gelişip güçlenmek isteyen Türkiye'yi bir otomobil tamircisinin gözünden anlatıyor. Usta filminde tek başına kimseden yardım almadan bir uçak yapmayı planlayan oto tamircisinin bu tutkusu o kadar inanmasına ve bağlı olmasından dolayı olacakki, onu çevresinden ve ailesinden koparacaktır. Ama kendi uçağını yapma hayalinden onu kimsenin alıkoyması düşünülemez.
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videolardan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
Not(2): Ayrıca filmi Putlocker ile izlerseniz herhangi bir izleme sınırı yoktur. Hiç sıkıntı yaşamadan, modeme reset atmanıza gerek kalmadan izleyebilirsiniz.
VideoBB
 

VideoZer (Alternatif)

Putlocker (Alternatif)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google