12 Aralık 2011 Pazartesi

Büyük İkramiye - Les Tuche film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKlBlL0KhWYAYwP1RDUxtoygM01j9NKzy8vJ8XOqpxNc9IizgDw54U_1crT1kowGysNBjEby1U636J8tTxIKZVjRa8OX2h5moXBKfJAhqfMZR905EU5dSQQ1Fa8wt4NB-xAJXETi6Z9Q-K/s1600/%255BMEGAUPLOAD%255D+%255BDVDRIP%255D+Les+Tuche+2011+%255BFRENCH%255D.jpg
Büyük İkramiye - Les Tuche (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yeri: Fransa
Filmin Süresi: 95 dk.
Filmin Türü: Aile
Filmin Yönetmeni: Olivier Baroux
Filmin Oyuncuları: Valerie Benguigui,  Kad Merad,  Karina Testa,  Jean-Paul Rouve,  Isabelle Nanty,  Claire Nadeau,  Theo Fernandez,  Sarah Stern,  Ralph Amoussou,  Sami Outalbali,  Pierre Lottin,  Hugo Brunswick,  David Kammenos,  Guy Lecluyse,  Philippe Lefebvre,  Olivier Baroux,  Jérôme Commandeur,
Filmin Senaristleri: Philippe Mechelen,  Chantal Lauby
Filmin Yapımcıları: Richard Grandpierre,  Romain Le Grand
Filmin Konusu: Bu ailenin herşeyden önce bir prensibi vardır. İnsan çalışmak için doğmamıştır. Onlar için mutluluk, eğlence ve huzur ön planda gelmektedir. Ne kadar maddi sıkıntı çekselerde mutluluklarından ve huzurlarından taviz vermemektedirler. Günün birinde bu ailenin şansı yaver gider ve piyangodan bu aileye büyük ikramiye çıkar. Hayatları bir anda değişir. Hayallerini kurdukları şeyleri bir bir gerçekleştirmek isteyeceklerdir.
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videolardan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
Not(2): Ayrıca filmi Putlocker ile izlerseniz herhangi bir izleme sınırı yoktur. Hiç sıkıntı yaşamadan, modeme reset atmanıza gerek kalmadan izleyebilirsiniz. 
VideoBB
 
VideoZer (Alternatif)

Puclocker (Alternatif)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google