3 Aralık 2011 Cumartesi

Ölüm Zinciri - Chain Letter film izle

http://3.bp.blogspot.com/_o0KEbRpZU_I/TUgxv_HdI9I/AAAAAAAADHc/6_aNA0Dc1BQ/s1600/5101969890b9335a9b6ab.jpg
Ölüm Zinciri - Chain Letter (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2010 
Filmin Yapım Yeri: ABD
Filmin Türü: Korku - Gerilim - Psikolojik
Filmin Süresi: 96 dk.
Filmin Yönetmeni: Deon Taylor
Filmin Oyuncuları: Nikki Reed,  Betsy Russell,  Brad Dourif,  Ling Bai,  Keith David,  Matt Cohen,  Brian Tee,  Cherilyn Wilson,  Noah Segan,  Clifton Powell,  Michael Bailey Smith,  Phil Austin,  Roshni Shukla,  Eliot Benjamin,  Goldie Chan,  Leslie Goodman,  Jeff Sutherland,  Jessica Ritchie,  Cory Montgomery,  Christina Marie,  Aysha Aubrey,  Kate Enggren,  Kenyon Page,  Sheila Ellis,  Niki Mcelroy,  Madison Bauer,  Big Spence,  Cody Kasch,  Jonathan Hernandez,  Terrence Evans,  Ryan Calavano,  Andy Arness,  David Zahedian,  Mark S. Allen,  Michael J. Pagan,  Patrick St. Esprit
Filmin Senaristleri: Diana Erwin,  Deon Taylor,  Michael J. Pagan
Filmin Yapımcıları: Mark Burg,  Chad Cole,  Roxanne Avent
Filmin Konusu: Ölüm Zinciri (Chain Letter) isimli bu filmde; İnternet üzerinden altı arkadaş birer esrarengiz mail alır.Manyak bir katil epostalarına,yada cep telefonu mesajlarına girerek bu insanları devamlı rahatsız etmekte onları vahşice öldüreceğini söylemektedir.bu zincirleme mesajların kimden geldiğini öğrenmeye çalışan Jessie Campbell (Nikki Reed)ve arkadaşları aslında bunun bir ölümcül oyun olduğunun ve hepsinin de bu oyunun bir parçası olduğunun farkına varacaklardır.Kurtulabilmeleri nin tek şartı oyunun kurallarına uymak olacaktır.
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videolardan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
Not(2): Ayrıca filmi Movshare ile izlerseniz herhangi bir izleme sınırı yoktur. Hiç sıkıntı yaşamadan, modeme reset atmanıza gerek kalmadan izleyebilirsiniz.
İyi seyirler dileriz. 
VideoBB
 

VideoZer (Alternatif) 

Movshare (Alternatif)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google