5 Aralık 2011 Pazartesi

Yeşil Fener - Green Lantern film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjcVH3WSUc4Ke_O1twAy0JNvrEzlyZSXoXjf0Rl1GUISIArO7HI3KJReYnxVHmGqnYJx0IgmtonoCCskto1CHUeDjljD6m57U0ZbjYtuEDRWLReyIrUUipR_82zh1aBv3IdR9DpjZ8gy4Jg/s1600/green_lantern_ver13.jpg
Yeşil Fener - Green Lantern (Türkçe Altyazılıdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2011
Filmin Yapım Yeri: ABD
Filmin Türü: Aksiyon - Fantastik - Macera - Bilim Kurgu - Savaş - Suç
Filmin Süresi: 105 dk.
Filmin Yönetmeni: Martin Campbell
Filmin Oyuncuları: Ryan Reynolds,  Blake Lively,  Tim Robbins,  Mark Strong,  Peter Sarsgaard,  Angela Bassett,  Jenna Craig,  Gattlin Griffith,  Griff Furst,  Temuera Morrison,  Leanne Cochran,  Nick Jones,  Mindy Caraccioli,  Taika Waititi,  Melanie Hebert,  Dylan James,  Nick Jandl,  Mike Doyle,  Jeff Wolfe, Joseph Cintron,  Deke Anderson,  Jay O. Sanders,  Amy Carlson,  John Tenney
Filmin Senaristleri: Michael Goldenberg,  Michael Green,  Greg Berlanti,  Marc Guggenheim
Filmin Yapımcıları: Andrew Haas,  Donald De Line,  Greg Berlanti
Filmin Konusu: Yeşil Fener (Green Lantern) isimli bu filmde; Evrende barışı korumayı amaçlayan galaksiler arası bir hava filosunun üyesi olan, kendini dünya işlerinin dışında bırakarak, gizemli yeşil bir yüzüğe adamış bir test pilotunun hikayesinin anlatıldığı filmin kahramanı, yüzüğü olmadığında sıradan bir insandan farkı kalmayan, Justice League Of Amerika'nın kurucularından Yeşil Fener'den başkası değildir.
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videolardan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
Not(2): Ayrıca filmi Putlocker ile izlerseniz herhangi bir izleme sınırı yoktur. Hiç sıkıntı yaşamadan, modeme reset atmanıza gerek kalmadan izleyebilirsiniz.
İyi seyirler dileriz.
VideoBB
 

VideoZer (Alternatif)

Putlocker (Alternatif)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google