3 Aralık 2011 Cumartesi

Ajan 117 Kahirede film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEipwP7JKUQIZt8ydVrdRc3PRyHEIhexT7bzlS3nPrlhHgiVkDfOFeXsQWLp6Q2iPQtpjjlNBWlXAd_DYtXAdt01nstoH0EFqoam9Y4cicQ4uxSzqv65GmCwEwl2ejEPEunOmMa-5_qNWG8/s1600/Oss+117.jpg
Ajan 117 Kahirede -  Oss 117 Rio Ne Repond Plus (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2009
Filmin Yapım Yeri: Fransa
Filmin Türü: Macera - Komedi
Filmin Süresi: 101 dk.
Filmin Yönetmeni: Michel Hazanavicius
Filmin Oyuncuları: Jean Dujardin, Rüdiger Vogler, Laurent Capelluto, Pierre Bellemare, Reem Kherici, Alex Lutz, Moon Dailly, Nicky Marbot, Philippe Hérisson, Walter Shnorkell, Cirillo Luna, Serge Hazanavicius, Louise Monot, Christelle Cornil, Ken Samuels
Filmin Senaristleri: Jean Bruce, Michel Hazanavicius, Jean-françois Halin
Filmin Yapımcıları: Nicolas Altmeyer, Eric Altmeyer
Film Hakkında: Ajan 117 (Oss 117) filmi 2009 yılında Fransa'da çekilmiştir. Macera ve komedi dolu sahneleriyle hoş ve güzel vakit geçirmenizi sağlayacaktır.
Macera ve komedi filmleri sevenlere duyrulur.
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videolardan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
Not(2): Ayrıca filmi Movshare ile izlerseniz herhangi bir izleme sınırı yoktur. Hiç sıkıntı yaşamadan, modeme reset atmanıza gerek kalmadan izleyebilirsiniz.
İyi seyirler dileriz. 
VideoBB
 

VideoZer (Alternatif)

Movshare (Alternatif)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google