8 Aralık 2011 Perşembe

Soul Surfer film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYo34s3oUIdYXOhULRTEl_77en8uqwNsNeu6_8jQj9WLQY6hGYr1ETRHeqfbdd907D8jfq15H9xZOk_jX3HDfFWU4rRY18qrllxzyxMGvX4ghO4B8W69XqaeCSaKlEQqmBpK3HeMWOFTE/s1600/Soul%20Surfer%20new%20Poster.jpg
Soul Surfer (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2011
Filmin Yapım Yeri: ABD
Filmin Türü: Spor - Dram - Aksiyon
Filmin Süresi: 105 dk.
Filmin Yönetmeni: Sean McNamara
Filmin Oyuncuları: Annasophia Robb,  Dennis Quaid,  Helen Hunt,  Jeremy Sumpter,  Kevin Sorbo,  Ross Thomas,  Carrie Underwood,  David Chokachi,  Kim Morgan Greene,  Chris Brochu,  Faith Fay,  Sonya Balmores,  Kimberly-rose Wolter,  Lorraine Nicholson,  Mark Kubr
Filmin Senaristleri: Sean McNamara,  Deborah Schwartz,  Michael Berk,  Douglas Schwartz,  Bethany Hamilton
Filmin Konusu: Bir sörfçü genç kız sörf yaptığı sırada bir köpek balığının saldırısına uğrayarak sol kolunu kaybetmiştir ve hayata sımsıkı tutunmak için elinden geleni fazlasıyla yapmaktadır. Ders çıkarılması gereken dramatik bir yapıt.
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videolardan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
Not(2): Ayrıca filmi Movshare ile izlerseniz herhangi bir izleme sınırı yoktur. Hiç sıkıntı yaşamadan, modeme reset atmanıza gerek kalmadan izleyebilirsiniz.
VideoBB
 

VideoZer (Alternatif)

Movshare (Alternatif)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google