1 Aralık 2011 Perşembe

Şehir Avcısı - City Hunter film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjmx7AMyKSuHBAQmXa-uWdcy3iN6wtokzK9EaNNQ5CpfC7r-3-wrFRK1eYR1oB6aYjgLxgFi0F-seKCXUH0f-fhfbCEF74dZucG3croDwoFwfkueu862KphYt8GjLtFmIAr4pS99mjqpWnu/s1600/City+Hunter+(1993)+-+Mediafire+Links.jpg
Şehir Avcısı - City Hunter (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 1993 
Filmin Yapım Yeri: HongKong
Filmin Türü: Komedi - Romantik - Aksiyon - Suç
Filmin Süresi: 105 dk.
Filmin Yönetmeni: Jing Wong
Filmin Oyuncuları: Jackie Chan,  Gary Daniels,  Chingmy Yau,  Joey Wang,  Michael Wong (i),  Ken Lo,  Michael Wong,  Kumiko Goto,  Peter Lai,  Louis Roth,  Vincent La Porte,  Kenzo Ogiwara,  Jan Lamb,  Carol Wan,  Lap-man Sin,  Mike Abbott,  Hoi Mang,  Leon Lai,  Richard Norton,  Lynne Langdon,  Eric Kot,
Filmin Senaristleri: Jing Wong,  Tsukasa Hôjô
Filmin Yapımcıları: Raymond Chow,  Lam Chua,  Leonard Ho
Filmin Konusu: Şehir Avcısı (City Hunter) filminde Şehir avcısı kalabıyla tanınan büyük bir kung-fu ustası vardır ve özel dedektiflik yapmaktadır. Kötülerle yaptığı mücadelede yardımcısı olan Makimura adlı gençle mükemmel bir ikili oluşturmalarına karşın Makimura  yapılan bir iş sırasında hata yapar ve tuzağa düşüp öldürülür. Ölmeden önce küçük kız kardeşi Kari’yi Şehir Avcısı'na emanet eder. Çok çapkın biri olan Şehir Avcısından Kari büyüdüğü zaman onunla flört etmemesi için söz alır. Yıllar ardı ardına gelir geçer ve Kari genç ve güzel bir kız olduğunda Şehir Avcısının asistanlığını yapmaya başlar. Şimdi bu yeni ve müthiş ikili hızlı, tehlikeli ve eğlenceli serüvenlere doğru birlikte atılırlar. Yeni görevleri gereği Hong Kong’a doğru yola koyulurlar.
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videodan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
VideoBB
 

VideoZer (Alternatif)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google