14 Aralık 2011 Çarşamba

Ölüm Melekleri - Naked Weapon film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZrGunusr3HHn6-96dQK3H7bjXcRrC7zonf1FfxKRTYNhCdIj9sGsP5RoSDV3PS_-NdUpuIVr6hyphenhyphenbKAT9Pom-JvUjSn9CGJGEPC-jBAzOwMwgCSZRdsrgp40KaUu4hfOeDPQsaombs01Cn/s1600/naked-weapon-2002-blu-ray-rip.jpg
Ölüm Melekleri - Naked Weapon (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2002 
Filmin Yapım Yeri: Çin
Filmin Türü: Korku - Gerilim - Aksiyon - Dram - Gizem - Macera - Suç
Filmin Süresi: 95 dk.
Filmin Yönetmeni: Sung Fai Choi,  Siu-tung Ching
Filmin Oyuncuları: Maggie Q,  Daniel Wu,  Almen Wong Pui-ha,  Anya,  Carl Ng,  Dennis Chan,  Natalie Kyoko Waters,  Chia-li Mo,  Andrew Lin,  Matthew Sturgess,  Kai Taschner,  David John Saunders,  Michael Clements,  Benny Lai,  Renee Nichole Rommeswinkel,  Pei-pei Cheng,  Monica Lo,  Cheng Pei-pei,  Mo Ka Lai,  Augustin Aguerreberry,  Kai Yan Kwok,  Almen Wong Pai-ha,  Jude Poyer,  Marit Thoresen,  Jewel Lee
Filmin Senaristi: Jing Wong
Filmin Yapımcıları: Lorraine Ho,  Siu-hung Chung,  Catherine Kwan,  Jing Wong,  John Chong
Filmin Konusu: Ölüm Melekleri (Naked Weapon) filminde; Küçüklük yıllarını yetimhanelerde geçiren kızlar yıllarca askeri eğitime tabi tutulur. Birbirinden güzel bu ölüm meleklerinden ikisi bu özel suikast için Hong Kong’a giderler. Yıllarca bu özel Timin peşinden koşan dedektif Jack ise ölüm meleklerinin bu seferki planını bozmak için peşlerindedir. 
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videolardan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
Not(2): Ayrıca filmi Movshare ile izlerseniz herhangi bir izleme sınırı yoktur. Hiç sıkıntı yaşamadan, modeme reset atmanıza gerek kalmadan izleyebilirsiniz. 
VideoBB
 

VideoZer (Alternatif)

Movshare (Alternatif)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google